Hacer sonuçtan çok memnun

Migros Hemen İçi Geçmiş Ürün, Çözüm Yok!

04 Aralık 2023 21:29
Hacer'in Teşekkür Mesajı
“Dilay Hanım Kendisi Atayıp Çözüm Sağladı Teşekkür Ederim Kendisine. Ücret iadem yapıldı 🙏”
04 Aralık 2023 18:21

Çöpe atılacak ürünü müşteriye mi satıyorsunuz sanki çok ucuz bir şey miş gibi 3 saattir telafi bekliyorum al diyorum kimsenin umursadığı yok paranla rezil olmak buna deniyor ‼️

04 Aralık 2023 21:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş.

04 Aralık 2023 21:33

Maalesef ki Müşteri Hizmetlerinizde Çözüm Sağlayamadı Herkes Aynı Şeyi Söyleyip Durdu Bu 2 Oldu 2 dir Mağdur Olduğumla Kalıyorum. Sadece İnsanı Oyalıyorlar 3 Saatimi Aldılar Ürün bekledim Durdum Bekleyene Kadar zaten Gidip Kendim Alırdım Hemen Gidereceğiz Demesinler Misafirin Geldi Ürün Yok Bir Sorunu Çözmek Saatleri Almaz Yeni ürün Yollayın Dedim göndermediler Sonra Kurye Yok Deniliyor Madem Kurye Yok Neden Uygulamaya Girince 20 Dakika Sonra Teslimat Gösteriliyor Gerçekten Şaka Gibi Gerçekten...

14 Aralık 2023 14:03

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
08 Temmuz 2025 12:06