Yasemin sonuçtan memnun

Bursa Medical Park Hastanesi Şikayet

18 Ocak 2023 12:34

Bursa'ya gezmeye gitmiştik, 14 Ocak dönüşte 38 numaralı terminal otobüsününde şoförün hızlı hareket etmesi ile 72 yaşındaki babam dengesini kaybedip düştü ve başını yerde demire çarptı. Kulağı yırtıldı. Kanamalı ve ciddi bir durumdu. Ambulans hızlıca geldi en yakın hastane Medical Park Bursa'ya götürdük. Yaşlı baş yaralanmalı ve kanamalı hasta için çok ciddiyetsiz ve ağır şekilde müdahale edildi, özel hastane olmasına rağmen paramız ile yalvararak işlem yaptırdık. Steril malzemeler hazırda yoktu :( inanılmaz. Kulak dikimi 1 saati buldu, eğer beyin travması olaydı o yavaşlık ve ciddiyetsiz ile babamı kaybedebilirdik.

Ben çok korktum, sadece güvenlik bayan çok ilgilendi sağ olsun. Ve kulağı diken arkadaş malzemeler gelince iyi iş çıkardı. Bu hastanenin acili kesinlikle ciddi vakalar için yetersiz. Bir de acilde tedavi olmasına rağmen 1300 küsur ödeme yaptık. İlgili olsalar ödeme de umurumuzda değildi. 2 buçuk saatte yapılan ağrı kesici ve tetanos iğnesi, kafatası filmi ve kulak dikimi sadece. Güvenlik bayan arkadaşa sadece teşekkür ederim. Bir de dikiş atan arkadaşa, malzeme yokluğunda onun sorumlu olduğunu düşünmüyorum. Doktor hanım çok sinirli bir arkadaştı. Yardım istediğimde azarladı :( çok yazık.

19 Ocak 2023 16:57 (Şikayetten 1 gün sonra)
Yasemin
20 Ocak 2023 09:08

Merhaba, Şikayetimi yazar yazmaz hastane beni aradı ve şikayet ettiğim konularda tek tek açıklama yaptı. Teşekkür ederim.

Buket sonuçtan hiç memnun değil

Acil Durumda Kanser Hastasından Yasa Dışı Ücret Alınması

31 Temmuz 23:43
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Sigorta Oyunları Ve Yüksek Ücretler

21 Mart 20:31
hastane-sigorta-oyunlari-ve-yuksek-ucretler-2.pdf
hastane-sigorta-oyunlari-ve-yuksek-ucretler-1.pdf

28 Ocak 12:18
Vahithan sonuçtan çok memnun

07 Ocak 00:16
"Kübra Hanım’a anlayışı ve nezaketi için çok teşekkür ederim."

Acil Serviste Provizyon Bekletmesi Nedeniyle Geciken Müdahale

24 Eylül 12:52