20 Aralık 2024 23:48

Kurumlar Vergi Dairesi 6130636884 Mersis No: 0613063688400256
Ticaret Sicil No: 616001 olan Media Markt şirketinden, TAB S10+ ürününü aldım. Ürün yanında ekran koruması da aldım. Onun içinde ayrı ödeme yaptım. Satış esnasında ekran koruyucunun uygulanarak gönderileceği belirtilmedi, bununla ilgili herhangi bir işlem de istemedim.

Ürün elime ulaştığında elektronik ürünün, etiketi yırtık, ekran koruması uygulanmış halde aldım. Resimlerini de aynı anda aldım.

Samsung şirketinin kendi sayfasından, canlı destek hattını kullanarak, ürünü s/N numarasından sorguladığımda, garanti başlangıç tarihi ürünü aldığım tarihten bir buçuk ay öncesi olduğu belirtildi. Elektronik ürünlerin garanti başlangıç tarihleri etiketlerinin açıldığı tarihte başlar. Ürünün kutusu üzerinde de eğer etiket yırtıksa kabul etmeyiniz, ibresi vardır. Ürün vitrin ürünü veya geri dönüştürülmüş bir üründür.

Media Markt şirketine, ürünün halen kullanımda olduğu ve yırtık etiketli olduğu için kabul etmeyeceğimi söyledim. Değişim yoluyla ürünün yenilenmesini rica ettim. Ben iade istemiyorum.

Media Markt şirketi, durumun düşünüldüğünü belirterek zaman geçirip, olayın çözüm zamanını geçirme çabasına girmiştir.

Zaten dünya paralar döktüğümüz ürünlerin problemle karşılığı beni mağdur etmektedir. Media Markt şirketin den ürün değişiminin yapılmasını istiyorum. Bu konuda şikayetimi belirtirim.

21 Aralık 2024 08:50 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Salih S. “Yırtık Etiketli Ürün Ve Garanti Sorunu” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

23 Aralık 2024 15:39

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2025 22:23
satin-aldigim-tabletin-seri-numarasi-uyusmuyor-destek-alamiyorum-2.pdf
satin-aldigim-tabletin-seri-numarasi-uyusmuyor-destek-alamiyorum-1.pdf
Ayşe sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2025 11:23
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2025 18:41

10 Temmuz 2025 10:08
magaza-indirimi-adi-altinda-fazla-ucret-alindi-iade-talebim-karsilanmadi-1.jpg
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 14:33
Media Markt Tablet İade Almıyor!

Media Markt Kategorileri