Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Veri Aktarım Hüsranı: Media Markt Meselesi

01 Ocak 2024 18:54

Merhabalar, Forum Mersin AVM Media Markt şubesinden 30.12.2023 tarihinde Apple iPhone 12 marka ve model bir cihaz satın aldım. Fiyata ek olarak 800 TL karşılığında cihazdan cihaza bilgi aktarımı işlemini yaptırmayı planladım. Bu işlemi aynı gün değil de 01.01.2024 tarihinde yaptırmak üzere Forum Mersin AVM Media Markt şubesine gittim ve cihazımı bilgi aktarımı için teslim ettim. Görevli arkadaş, işlemin yaklaşık 1 saat süreceğini bildirdi. Ancak bir buçuk saat sonra cihazımın durumunu sorduğumda, bilgi aktarımının hata verdiğini öğrendim. Daha önceden cihazların kontrol edilmiş olması gerektiğini düşünüyorum; böylece vakit kaybı yaşamayacaktım. Media Markt çalışanları tarafından mağdur edildiğimi hissediyorum. Sorunumu dile getirdiğimde ise sert ve ters bir tavırla karşılık aldım.

01 Ocak 2024 18:57 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Mertcan
Mertcan
02 Ocak 2024 17:40

Ayrıca satış biriminizdeki arkadaşlar, cihazı aldığımda artı hizmetler biriminde yapılacak veri aktarımında uygulamalarında yükleneceğini tarafımıza bildirdiler fakat uygulamalar yüklenmemişti. Sorduğumda Android den iOS a uygulamalar geçmiyormuş hepsini tekrar kendim yükledim.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 15:42

21 Kasım 2023 15:13
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Sorunlu Ürün Satıldı

02 Eylül 2024 14:35
Şahin sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 09:53
"Teşekkür ederim. Müdürü tarafından bizzat arandım ve Media Markt yetkilileri ilgilendiler."

Media Markt Kategorileri