Media Markt'ta Ütü Servisinde Yaşanan Mağduriyet Ve Değer Kaybı!

20 Aralık 2024 16:58

Media Markt'tan 26.02.2021 yılında, 1+3 yıl yıl koruma paketi ile aldığım Philips Azur marka ütüyü bozulduğu için 04.12.2024 tarihinde Philips servisine götürdüm. Servis ücretli olarak (950 TL) aynı gün içinde yapabileceğini fakat koruma paketi olduğu için direkt kendisinin değil Media Markt tarafından servise verilmesi gerektiğini söyledi. Aynı gün Media Markt Adana Real şubesine ütüyü servise gitmesi için teslim ettim. Aradan geçen 13 iş günü içerisinde bana ütünün serviste olduğunu ve işlemin devam ettiğine dair mesajlar geldi. 20.12.2024 12:08 de T009-51528 numaralı ürünün işlemleri devam ediyor diye mesaj gelmesi üzerine Müşteri hiz. Arayarak"Neden hala yapılmadı? " diye sorduğumda, ütünün perte çıkarıldığını şubede beklemede olduğunu söyledi. Hasar bölümünden b*** hanım. Aynı gün hemen bana 12:48 de ütünün onarılamadığına dair mesaj geldi. Alel acele. Sonuçta bu narenciye sıkacağı değil 3 hafta kullanmayayım diyeyim, ütü oldu. Dağ gibi, konu komşudan ütü dileniyorum. Mağdur edildim. Ben arayıp üstüne düşmesem ne zaman haber vereceklerdi acaba, aramadan az önce serviste işlemi devam ediyor, diye mesaj attıkları ütüyü. Bunca süre, perte çıktığı halde haber verilmeyişine mi kızsam yoksa servise ben götürdüğümde servisin yaparız deyip Media Markt gönderdiğinde yapılmamasına mı kızayım bilemedim. Karşılığında da Media Markt bana ürünü aldığım tarihteki değeri olan 659,01 TL'yi çek olarak vermesi de cabası. Şu an Ütünün değeri kendi sitelerinde 4.299 TL. Bana ütünün şu an ki değerinin nakit olarak verilmesini talep ediyorum. Bu konu ile şikayet de yapacağım. Şikayetçiyim, mağdur edildim, telafi edilmesini talep ediyorum.

20 Aralık 2024 17:01 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Merve A. “Media Markt'ta Ütü Servisinde Yaşanan Mağduriyet Ve Değer Kaybı” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

23 Aralık 2024 16:04

Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 16:34
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2025 17:02
sigorta-hizmeti-suresi-dolmadan-destek-alamadim-magdur-edildim-1.pdf
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 23:02
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 20:18
Media Markt Kazanlı Ütüyü Tamire Gönderdim Pert Çıktı!
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Garanti Kapsamındaki Ütümün İadesi ve Tamiri Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

06 Ekim 2025 20:06

Media Markt Kategorileri