Media Markt Toplu Ürün Alım İptali

18 Nisan 2024 12:52

16 Nisan 2024 tarihinde İstanbul Marina Kartal'daki Media Markt mağazasına cep telefonu almak için gittim. İçeride çalışanların üslubu, mahalle telefoncusunda yetişmiş ve sonrasında burada işe başlamış gibi nitelikteydi.

Müşteri: Merhaba, kolay gelsin. Şu model telefon elinizde mevcut mu?
Çalışan: Var.
Müşteri: Yardımcı olur musunuz? Hangi reyonda?
Çalışan: Gel.
Müşteri: Geldim. :) iPhone telefonlarda kampanya varmış sanırım.
Çalışan: Var.
Çalışanın tavırlarından dolayı mağazadan ayrıldım ve Media Markt'ı arayarak şikayet ettim. Daha sonra sitelerinden bir adet cep telefonu siparişi verdim. Ürün kargolandı ve bana teslim edilmek üzereyken eşim de siteden aynı üründen sipariş verdi. Ancak ikinci bir sipariş verdiğim için sistem beni toplu alım yapmış gibi algılayarak siparişlerimi iptal etti. Müşteri temsilcisiyle konuştuğumda, 'Sizi sistem toplu alımdan dolayı engellemiş' dedi. Media Markt'tan bu yanlış anlaşılma nedeniyle mağdur oldum. Stok yapmak veya toplu alım yapmak isteyen biri zaten mağazaya gider ve ayrı ayrı işlemlerle alışverişini yapar. Böyle bir sistemle bunun önüne geçemezsiniz. Sizin sisteminiz siparişleri iptal etmeye devam ederken, ben V**b** giderek anneme, eşime ve kendime üç adet telefon aldım. Media Markt'a hayırlı işler dilerim.

18 Nisan 2024 12:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Fatih O. “Media Markt toplu ürün alım iptali” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

19 Nisan 2024 17:03

12 Ağustos 2024 17:14
Media Markt A Verilen Sipariş Tam Bir Hayal Kırıklığı
Media Markt A Verilen Sipariş Tam Bir Hayal Kırıklığı

07 Şubat 2025 22:39
Ömer sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2023 13:09
"Media Markt firmasıyla ilgili sorunum yok, tek sorun müşteri hizmetlerinin herhangi bir yetkisi ve sorun çözüm noktasında bir müdahalesi olmuyor. Teşekkürler..."

30 Mayıs 2025 12:59
Burak sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 11:58
Media Markt'ın Sipariş İptali İle Sinir Krizi