Media Markt Sahte Airpods Pro 2 Gönderdi

Media Markt Sahte Airpods Pro 2 Gönderdi
06 Temmuz 2023 16:05

Media Markt sahte Airpods gönderdi! Airpodsları bugün açıp telefonum ile bugün eşleştirdiğim halde garanti süresi 2 ay önce başlamış olarak gözüküyor ve garantisi "applecare+" olarak gözüküyor! Apple ile görüştüğümüzde bu garantinin Türkiye'de olmadığını söylediler. Hiçbir parçanın seri numarası birbiriyle uyumlu değil kutuda başka, casede başka, kulaklıklarda başla numara var. Kulaklıklarda modlar arası geçiş falan da yok, hiçbir özelliği de çalışmıyor sesi çok kötü. Size dönüş yapılacak dendiği halde bekliyoruz hala. Ben bununla uğraşmak zorunda mıyım soruyorum size! Bu ürünlere bu kadar para sayıyoruz artık güvenim sıfır

17 Temmuz 2023 16:23

Media Markt'tan aldığımız ve sahte gönderilen ürünün değişimini istedik. Media marktın sahte gönderdiğini kabul ettiği ürünün değişimi olan ürün az önce tekrar %99 ihtimalle sahte geldi. Çünkü ürün yine 1 ay önce garantisi başlamış olarak gözüküyor. Ürünü takıp denemedik bile özellikleri çalışıyor mu diye çünkü öncekinde de aynı şekilde ürün aylar önce açılmış gözüküyordu ve applecare+ garantiliydi Türkiye'de olmayan bir garanti bu. Pes artık size. Genpa'ya kontrole götürüyorum ürünü şu an tekrar, bizim vaktimizi heba ettiriyorsunuz böyle işlerle

06 Temmuz 2023 16:28 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

10 Temmuz 2023 14:55

Media Markt günlerdir bu sorunla ilgili hiçbir ilerleme göstermiyor. Sanki yokmuşuz gibi davranılıyor her aradığımızda baştan şikayet açıyoruz. Herkes bir bilgimiz yok diyor hiçbir şey yapılmıyor. Ürünü internetten aldığımız için mağazaya da götüremiyoruz böyle verdiğimiz parayla kaldık resmen ben böyle mağduriyet yaşamadım. Sahte Air pods göndermek nedir ya dalga geçer gibi

10 Temmuz 2023 15:15

Herkes ürünlerini kontrol etsin arkadaşlar buradan aldığı, bu rahatlıklarına bakılınca bunu adet haline getirmiş olabilirler çünkü umurlarında değil bizim yaşadığımız mağduriyet günlerdir, anlamayacağımızı falan düşünerek yapıyorlar bunu herhalde ki bir çok insan anlamayabilir, ben elimden geldiği kadar bunu duyuracağım kimsenin bu mağduriyeti yaşamaması için. Bu markalarla uğraşamıyorsunuz gördüğünüz gibi muhatabınız yok, numara vermezler yönlendirme yapmazlar ne yapacağız diyoruz bekleyin diyorlar, ama her aradığımızda sanki ilk kez aramışız gibi derdimizi anlatıyoruz sürekli bir de Türkçe kıtlığı var gibi söylediklerinizi de kavrayamıyorlar adeta duvarla konuşuyoruz hep aynı şeyi tekrar ediyorlar. Neyi bekleyeceğiz o zaman biz?

11 Temmuz 2023 13:57

Ne zaman geri dönüş yapılacak bana

Yorumlar (6)

Osman

Merhaba Emine hanım aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm sağladılar mı

Emine

Bize sahte belgesi almamızı Apple ile görüştüğümüzde söylediler, Media Markt asla çözüm üretmeye çalışmıyor çünkü böyle bir şey söylemiyorlar bekleyin demekten başka. Sahte belgenizi alıp iade isteyin. Bize de 48 saat içinde dönüş yapılacak dediler asla aramadılar biz aramadan siz arayın ve iade isteyin beklemek bir çare olmuyor, eğer yokuşa sürüyorlarsa Apple ile iletişim kurmanızı tavsiye ederim size de mutlaka bir çözüm buluyor Apple. Değişim istemeyi de düşünebilirsiniz çünkü ürün zamlandı yanlış bilmiyorsam tekrar almak için üstüne para koymak gerekiyor. Bize değişimden gelen 2. Ürün sahte değilmiş Genpa'dan kontrol ettirdik ama yine de ürün 1 ay önce açılmış gözüküyordu Apple ile görüşüp onun tarihini değiştirttik garanti süresi kısalmıştı diye. Böyle çözdük yani

Osman

Emine hanım merhaba, siz servis raporu alıp mı iade ettiniz yoksa onlar mı servise yönlendirdi? Ürünü bana geri göndermişler 48 saat içinde dönüş yapacaklarmış. Çözüm olmazsa chargeback başlatacağım bankamdan böyle bir şey görmedim ben

Emine

Sahte ürün sattıklarını kabul ettiler evet biz Genpa'dan sahte ürün satıldığına dair belge de aldık, buna rağmen değişimi mağazadan teslim alma isteğimizi yerine getirmiyorlar çok şaibeliler, illa kargoyla gelecekmiş. Ben tekrar sahte geleceğini düşünüyorum çünkü arayıp gönderdiğiniz ürünün seri numarası verin kontrol edelim açmadan diyoruz ki iade edelim seri numarası tutmuyorsa onu da vermiyorlar. Çok saçma şeyler yaşıyoruz.

Osman

Sizin değişim işleminiz onaylandı o zaman yeni ürünü toplayacaklarını söylüyorlar anladığım kadarıyla. Peki sahte ürün sattıklarını kabul ettiler mi?

Emine

Maalesef Elle tutulur bir çözüm sağlamadılar henüz, ısrarla değişim ve mağazadan teslim istiyorum kargoya güvenmiyorum artık ama hala kargoyla göndereceklerini söylüyorlar değişimi. Bunu bence bilerek yapıyorlar dağıtım yapan yer sahte ürün gönderebilmek için çünkü kim yapıyorsa bunu media marktın içinden biri yapıyor yetkili birileri bunu denetlemeli artık

06 Temmuz 2023 17:37
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 14:48
Özge sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 00:46
Media Markt'tan Aldığım Airpods Pro 2'lerde Sürekli Arıza Sorunu