Serkan sonuçtan çok memnun

19 Mart 2024 15:18

Media Markt sitesinden 36093052 sipariş numaralı 19.03.2024 tarihinde almış olduğum Samsung a24 telefonum jelatinsiz bir şekilde geldi. Ve telefonun kutusu kirli geldi. Kurumsal bir firma olduğu için normalin üstünde bir fiyat vererek almıştım. Ürünümün değiştirilmesini ve jelatinli kapalı kutulu ile gönderilmesini istiyorum.

19 Mart 2024 15:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Serkan A. “Media Markt Jelatinsiz Telefon Satıyor” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

19 Mart 2024 15:38

Çözüm odaklı geri dönüş sağlanmasını temenni ediyorum. Kurumsal firma olduğu için sürekli Media Markt'tan alışverişimi yapıyorum. Yanlış bir an önce düzelir

19 Mart 2024 18:43
Media Markt Jelatinsiz Telefon Satıyor

Müşteri temsilci aradı artık jelatinli ürün satmadıklarını değişim talebi yapılsa bile jelatinsiz geleceğini söyledi. Açın kullanın Sıkıntı olmayacağı söylendi. Ve korktuğum basıma geldi! Ve Kutuyu açtım telefon başlattım: 1. Ekran kalitesi çok kötü 2. Ekran parlaklığı ayarlanamıyor ( hep aynı modda ışık var) 3, kamera kalitesi çok koyu (koyu sıcak renkli) 4. Ve dikkatlice inceledim telefonun arkasında ki barkod yarı sökük haldeydi. Acilen çözüm bulunmasını ve para iadesinin yapılmasını istiyorum. Değişim talebini bile reddediyorum.

21 Mart 2024 20:07

Merhaba Serkan A. 2301220-000000 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Media Markt Jelatinsiz Telefon Satıyor” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Media Markt Kullanılmış Açık Telefon Gönderir.

30 Kasım 2023 18:30
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2025 18:10
acilmis-kutu-eksik-urun-ve-cozulmeyen-sorun-2.jpg
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
09 Ekim 2025 08:17
kullanilmis-ve-hasarli-telefon-kilifi-gonderildi-iade-ve-cozum-bekliyorum-4.jpg
kullanilmis-ve-hasarli-telefon-kilifi-gonderildi-iade-ve-cozum-bekliyorum-3.jpg
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 20:50

Abdulkadir