Media Markt Garanti Uzatma Ve Koruma Paketi Yalanları!

Media Markt Garanti Uzatma Ve Koruma Paketi Yalanları!
22 Nisan 2024 15:25

Media Markt Trump Şubesinden 11.12.2020 tarihinde aldığımız ve saat 19:54'te fatura edilmiş Samsung TV için, Media Markt Trump AVM mağazanızda 2 yıllık koruma paketi ve garanti uzatma hizmeti ile birlikte ürünü satın aldık. Biz zaten garantinin 2 yıl uzatılmasını talep etmiştik. Mağaza personeli, ürünün kendisinin zaten 2 yıl garantisi olduğunu ve 1+1 yıllık garanti uzatma hizmetini aldığımız takdirde, garantinin toplamda 4 yıl süreyle, yani 11.12.2024 tarihine kadar uzayacağını ve kasko kapsamında olacağını belirtti. Bu bilgiyi özellikle tekrar ederek ve teyit alarak bize iletti. Şu anda panel arızası nedeniyle televizyonum çalışmıyor ve Media Markt müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimizde, garanti süresinin yalnızca 1 yıl uzatıldığını ve buna ek olarak 1 yıl koruma paketi verildiğini ifade ediyorlar. Bizim talebimiz bu değildi ve mağaza personelinin, garanti süresini 2 yıl uzatacağını belirterek satış yapmasından dolayı mağduriyet yaşıyoruz. Tüketici Hakları'na başvuracağım ve bu durumu tüm gerekli sosyal mecralarda her gün paylaşacağım. Satış taktiklerinizle insanları mağdur ettiğinizi kamuoyuna duyuracağım. Acaba mağaza personeliniz, kendi satış hedeflerini tamamlamak için bu yöntemi mi kullanıyor? Yoksa hala aynı taktikle satış yapmaya devam mı ediliyor?

22 Nisan 2024 15:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Ali A. “Media Markt Garanti Uzatma Ve Koruma Paketi Yalanları!” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

25 Nisan 2024 13:33

Merhaba Ali A. 240419-023697 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Media Markt Garanti Uzatma Ve Koruma Paketi Yalanları!” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

19 Nisan 2024 18:33

28 Ekim 2024 18:21
Media Markt Ve Yetkili Servis Mağduriyeti: Televizyonum 20 Gündür Onarılmadı!
media-markt-ve-yetkili-servis-magduriyeti-televizyonum-20-gundur-onarilmadi-2.pdf
Recep sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 14:26
Media Markt Garanti Uzatması Yalandır! Yapmayın Yaptırmayın!
Media Markt Garanti Uzatması Yalandır! Yapmayın Yaptırmayın!
media-markt-garanti-uzatmasi-yalandir-yapmayin-yaptirmayin-2.pdf
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 11:45
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 11:36

Media Markt Kategorileri