Kampanya Koşulları ve Beklentiler

07 Ekim 2024 12:30

Media Markt Emaar Square mağazasından 5.10.2024 tarihinde değiş tokuş kampanyasıyla telefon aldım. 3000 TL ek destekten faydalanmak istediğimde koşullu olarak ancak 2500 TL ömür boyu ekran koruyucu cam yaptırmak zorundasınız diyerek bu kampanya indirimi sağlanmamış oldu. Israrla bu koşulla ek destek uygulandığı söylendi. Bununla ilgili geri dönüş bekliyorum. Bu yapılan kandırmacayla ilgili bir şey yapılmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

08 Ekim 2024 21:39

07 Ekim 2024 12:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Burak Ü. “Kampanya Koşulları ve Beklentiler” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

08 Ekim 2024 18:19

Merhaba Burak Ü. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 241008-047613 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

08 Ekim 2024 20:54

Az önce sürecin hala devam eder ve müşteri temsilcisinden haber beklerken, mağazada bana bu şekilde ürünü satan kişi tarafından arandım. Benimle kavga etmeye çalışarak, kendi haklıymış gibi konuştu. Bu hiç etik değil ve yaşadığım mağduriyet giderek katlanıyor.

08 Ekim 2024 21:47

Sürecim devam ederken, bu satışı yapan Murat Bey tarafından arandım. Kendini savunarak ve durumu kabul etmeyerek konuştu. Böyle bir durum etik değil ve bu şekilde mağduriyet yaşayıp, hakkımı savunduğum için satışı yapan kişi tarafından azar yemediğim kalmıştı. İlk defa böyle bir şey başıma geldi umarım böyle büyük bir firma daha fazla tüketiciyi bu şekilde mağdur etmez. En kısa sürede çözülmesini bekliyorum.

08 Ekim 2024 21:51

Sürecim devam ederken, bu satışı yapan Murat Bey tarafından arandım. Kendini savunarak ve durumu kabul etmeyerek konuştu. Böyle bir durum etik değil ve bu şekilde mağduriyet yaşayıp, hakkımı savunduğum için satışı yapan kişi tarafından azarlanmadığım kalmıştı. İlk defa böyle bir şey başıma geldi umarım böyle büyük bir firma daha fazla tüketiciyi bu şekilde mağdur etmez. En kısa sürede çözülmesini bekliyorum.

09 Ekim 2024 18:44

Yorumlar (6)

Betül
Betül

Media Markt Emaar Square mağazası Takas Desteğinin 3000 TL olduğunu ve cam filminin hediye olduğunu aktardı; ancak buradaki yorumları okuduktan sonra Media Markt markasından alışveriş etmemeye karar verdim. Mağaza çalışanları müşterilerine yanlış yönlendirme yapıyor.

İlker

Aynı durumu bize de yaptılar. Zaten belirli imkanlar çerçevesinde bir şeyler sahibi olmaya çalışıyoruz çok sinirim bozuldu

Merve

Bize satış yapan mağaza çalışanı ek desteğin devreye girebilmesi için ömür boyu cam koruma ve telefon kılıfının alınması şartının olduğunu söyledi. 3000TL içerisinden kılıf ve cam koruma ücretini alıp kampanyadan yararlanmamızı engelledi.

Merve

Merhabalar, arkadaşımın bu sürecinde telefonu alırken yanındaydım. Resmen kandrılarak ek destek kampanyasından yararlanamadı. Az önce, arkadaşımın süreci devam ederken bu satışı yapan Murat Bey tarafından arandı. Konuşmaya çalışarak ve kendi haklı olmadığı halde durumu kabul etmeyerek etik olmayan şekilde rahatsız etti. Umarım bu süreçte yapılması gerekenler yapılır ve bu mağduriyet giderilir.

Sonuç ne oldu

03 Ocak 2024 15:37
Burak sonuçtan memnun

08 Kasım 2023 09:21
"Mağduriyetimi gidermediler ancak özür diledikleri için teşekkür ederim."
Media Markt Kategorileri