LCW Yenikent Mağazasında Saygısız Çalışan Ve Alışveriş Engeli

Gülfiye
27 Ağustos 2024 13:22

Yenikent LCW mağazanızda az önce bir alışveriş gerçekleştirdim. Pek de gerçekleştirmiş sayılamam. Öğle saatinde gittim ve tişörtlere bakarken l*** Hanım'ın başımızdan hiç ayrılmadan elimizi değdiğimiz yere elini atıp alacağımız ürünü de önümüzden alıp oflayarak bize alışveriş yaptırmadı.

Sürekli önümüzden alıp düzenledi, oflayarak bize dik dik bakarak beş karış suratla. Biz oraya alışveriş yapmaya gidiyoruz, çalışanlarınızın saygısızlığıyla uğraşmaya değil. Böyle bir markaya, l*** Hanım gibi bir çalışan asla yakışmamış. Alışveriş yaptırmadı, bir şeyler almamıza engel oldu. Resmen kasaya şikayet ettiğimde video çekimi var dediler. Öğle saatinde hangi mağazada düzen video çekilebilirdi?

Sizin video çekmeniz yüzünden insanlar alışveriş yapamadı. Sorumlu müdür de yok sanırım. Çalışanlar yürüyen merdivende videoya çekiyorlardı kendilerini. Biz yukarı çıkmak için şaklabanlıklarının ve videolarının çekmesini bekledik. Bunları görecek, uyaracak sorumlu müdür de yok gibi duruyor. Olsa zaten böyle çalışanlar olmazdı.

27 Ağustos 2024 14:08 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

Fatımatüz
03 Ocak 2024 17:55
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 01:43

13 Temmuz 2023 21:38