Robin sonuçtan memnun

LCW Waikiki Kasiyer Saygısızlığı

13 Eylül 2024 17:58

13.09.2024 saat 12:50 civarında LC Waikiki mağazasında alışveriş yaptım. Kasiyerin tavırlarından ve saygısızlığından şikayetçiyim. Kasa sırası beklerken üç kasa çalışıyordu. İsmini tam göremedim, A**, S**** ya da S***** idi. Sürekli en baştaki arkadaşıyla konuşuyordu. Öğle arası olduğu için herkesin acelesi vardı. Kasiyer konuşmaktan çok ağır iş yapıyordu. Ona kasa için destek ister misiniz dedim, hiç oralı bile olmadı, cevap bile vermedi. Sıra bana geldiğinde yine arkadaşıyla sohbete devam ediyordu. Kendisine lütfen acelem var, sohbetinizi sonra yapın, mesaiye geç kalacağım dedim ama kasiyer, 'Ben hem konuşur hem iş yaparım, sizi ilgilendirmez' dedi. 'Siz iş yerinizde hiç konuşmuyor musunuz?' diye sordu. Ben de kendisine bu tartışmayı bırakıp işine bakmasını söyledim ama kasiyer, 'Hayır, senin işlemini yapmayacağım' deyip ürünlerimi başka kasiyere verdi. Alışveriş yaptığım mağazada bu şekilde rencide oldum. Kasiyerin davranışlarını kameradan bakabilirler, saat 12:50'de.

13 Eylül 2024 19:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

31 Ağustos 2024 11:39
LC Waikiki Mağazasında Kaba Davranış Ve İlgisizlik
LC Waikiki Mağazasında Kaba Davranış Ve İlgisizlik

27 Kasım 2023 14:07
Gul sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 01:17

27 Nisan 2024 14:39

LCW Marmaris Mağazasında Kasiyerlerin Lakayıt Tavırları!

11 Temmuz 2024 19:28
LC Waikiki Kategorileri