Erkin sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Agility 125 16+

20 Ağustos 2023 18:17

Bursa Çavdarlı motordan 3 aya yakın zaman önce agility 125 16+ aldım. Ürünü teslim alırken motor çalışmadı ve kafa kısmını söktüler. Sökerken tırnakların bir çoğu kırıldı. Motoru böyle teslim almayacağımı söyledim. Bana garantiden 45 gün içerisinde parçayı değiştireceklerini söylediler ama bu kadar zamandır hala değiştirmediler. Dün bayilerine gittim konuştum aşağıda üç aydan fazla zamandır yatan motorlar olduğunu söylediler ve yapacakları bir şey olmadığını söylediler. Ne kadar beklerim dediğimde hiç bilemem dediler. 45 gün demeseler motoru asla teslim almazdım. Bu yapılan çok ucuz bir hareket. Şu anda motorumu satmak istiyorum ama parça gelmeden de satamıyorum. Bu kadar sorunsuz ilgisiz olunmaz gerçekten çok şaşkınım. Kymco pişmanlıktır diyenlere boşuna savunmuşuz bu markayı. Bir an önce mağduriyetimi gidermelerini bekliyorum.

21 Ağustos 2023 09:28 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Kymco Müşteri Hizmetleri

29 Ağustos 2023 12:07

Bir haftadır sadece plaka ve şasi numarası istendi süreç hakkında bilgi bekliyorum ne arayan var ne soran.

31 Ağustos 2023 18:56

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kymco Müşteri Hizmetleri

22 Ekim 2023 21:31

Bu şikayeti yazdığımda genel merkezden arandım sonra Çavdarlı motordan arandım 2 hafta içinde çözüm sözü verildi ve çözülmedi. Şikayetten 1 ay sonra Çavdarlı motora gittim yine aşağıda aylardır yatan motorlar var bekleyeceksiniz dediler. Sözlerini bile tutmadılar çok yazık. 6-7 ay oldu bir parçayı ki bu parça kendi kırdıkları parça getirmediler. Artık nefret ettim ve geçen hafta bu umursamazlar yüzünden motoru sattım. Motoru kırık tırnaktan dolayı biraz daha ucuza satmak zorunda kaldım. Parça gelirse alıp yeni sahibine vereceğim. Uğraştığım şeye bakın. Yazıklar olsun.

Kymco Agility 125i Motorumda Gaz Kesme Sorunu

Osman
27 Mart 2025 16:32
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Motorumun Garanti Kapsamı Dışında Bırakılması Ve Kullanıcı Hatası İddiası

Yahya