Kymco Downtown 250i Arızası!

18 Kasım 2024 20:15
18 Kasım 2024 11:28

Kymco Downtown 250 i model motoru Haziran 2024 de teslim aldım yaz şartlarında anlaşılmayan kış aylarına girince buğu yapan ön gösterge paneli ve arka stoplar dikkatimi çekti videoda göründüğü gibi asla bir darbe ve kullanıcı hatasının olmadığı görünmektedir. Aldığım bayi CEMMOTORBIKE'a götürdüm incelediler ve doğan trent e mail attılar. Geri dönüş yapıldı fabrikanın bu km de olan motorlarda parça değişimine sıcak bakmıyormuş. 5 yıllık garanti konusunun içeriğini ve markaya olan inancımı kaybettim...

19 Kasım 2024 08:42 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Kymco Müşteri Hizmetleri

19 Kasım 2024 13:09

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kymco Müşteri Hizmetleri

19 Kasım 2024 13:14

Genel merkezden aradılar. Benim tarafımdan olmayan bir sorun için... Çatlak kırık parçaların değişimi olmuyormuş. Ama parça değişimi için indirim uygulayacaklarını söylediler. Seyir araçlarımın düzgün çalışmaması trafikte seyir halinde ki riskler bu mağduriyetim demek ki önemli değilmiş... Bir daha bu markayı asla almayacağım ve önermeyeceğim.

Erol
Erol

Keşke motoru almadan önce şikayetleri okusaydım. Bende yeni aldım motoru sıfır. Motorda çok kronik sorun var. Esas sorun servis kalitesinde. Pişman oldum kimseye de aldırmam etrafımda.

Uzman sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kymco 250i Servisinde Titreme Sorunu Çözülmedi Ve Saygısız Tavır

Uzman
28 Mart 16:30
Coskun sonuçtan hiç memnun değil

Coskun
23 Ekim 2025 22:32
Kymco Downtown 250i Motorumda Garanti Süresinde Paslanma Sorunu Ve Çözüm Talebi
kymco-downtown-250i-motorumda-garanti-suresinde-paslanma-sorunu-ve-cozum-talebi-5.jpg
Ömercan sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Downtown 250i Motosikletimde Sürekli Titreme Problemi Ve Garanti Kapsamında Çözüm Bulunamaması

Ömercan
02 Ekim 2025 13:35
kymco-downtown-250i-motosikletimde-surekli-titreme-problemi-ve-garanti-kapsaminda-cozum-bulunamamasi-1.pdf
Tüm Downtown 250i Şikayetlerini Gör