İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Ekstre Kesim Tarihi Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

09 Aralık 2024 10:31

Kuveyt Türk Katılım Bankası müşterisiyim. Bankanın Sağlam Kart kredi kartını kullanıyordum. Kasım ayında ay başı civarında ekstre kesim tarihini ayın 15'inden 8'ine güncelledim. Buna dayanarak da ayın 8den sonra taksitsiz alışveriş yaptım. Ancak ekstremin kesilmediğini fark ettim. Ayın 14-15inde müşteri hizmetlerini aradığımda "ekstreniz 15inde kesiliyor" denildi. Israrla ayın 8i dediğim halde, yok, ayın 15i kesilecek ve ayın 16 sabahında kesilir, denildi. Ancak kesilmedi. Akabinde müşteri hizmetlerini aradığımda, ekstre kesim tarihini ayın 8ine aldığınız için Kasım ayı kesilmeyip aralığa aktarılmıştır. Talep oluşturdum bankaya. Benden kaynaklı değil, sistemsel bir şey, ya borcun ikiye bölünmesi ya da Kasım ayı borcunun ötelenmesini talep ettim. Bana sağlanan dönüş ise " değerli müşterimiz, 3921729 referans numaralı talebiniz sonuçlanmıştır. Sonuç açıklaması: değerli müşterimiz 11.11.2024 tarihinde mobil bankacılık uygulamasından 15.11.2024 kart ekstre donem değişikliği 08.11.2024 olarak onaylanmış. Bu sebeple Kasim ayı ekstre kesimi yapılmamıştır. Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, iyi Günler dileriz." gibi bir cevap aldım. Bankayı aradım, ayın 11inde değişim yapmış isem bana kanıtlayın dedim, kanıt alamadım. Tekrar talep oluşturdum. Ses kayıtlarının dinlenmesini talep ettim, mağduriyetim giderilsin istedim fakat henüz ortada bir şey yok. Ekstrem bu sabah kesildi ve iki ayın borcu bana yüklenmiş. Sanırım talebimi uzatıp ödeme son tarihine getirecekler ki ödemek zorunda kalayım. Güya faizden uzak banka fakat müşterisini zorla faize sürüklemeye çalışıyorlar. Komik. Bir daha Kuveyt Türk'le asla! Hesabı, kartı kapatıp hepten bağlantımı koparacağım.

15 Aralık 2024 22:20

Merhaba. Daha evvel 30924210 numaralı Kuveyt Türk ile alakalı şikayet üzerine banka bana ulaştı. Uzun münakaşa sonucu lehime (ekstre borcunun şubata ötelenmesi) sonuçlandı. En son görüşme 09.12.2024 tarihinde yapıldı ve bana bilgi veren müşteri hizmetleri, yanlış kesilen ekstre borcunuzu şubata öteleme talebinizi iletip dosyayı kapatıyorum. Fakat halen ekstre borcum sistemde görünüyor. İki üç gün evvel arayıp durumu bildirdiğimde, sistem güncellemesi için ilgili birime yazacağım. Değişiklik olmazsa sonraki gün sizi arayıp yardımcı oluruz, denildi. Fakat yine değişen bir şey olmadı. Bugün tekrar aradım. Sırf faize girmemesi adına rica ettim. İlgili müşteri temsilcisi yardımcı olmaya çalıştı fakat durumu başka bir birime aktarmak durumunda olduğunu belirtti. Talebe ek olarak, gün içinde tarafıma bilgilendirme talep ettim, ekleyip iletti. Fakat dönüş yapan yok iki gün sonra ekstre ödeme son günü. Bu durumda faiz yansıyacak. İnsanın inancına bile saygıları kalmamış zannedersem.

09 Aralık 2024 11:05 (Şikayetten 33 dakika sonra)
11 Aralık 2024 21:21

Sonuçlandı. Yaklaşımı için Kuveyt Türk 'e teşekkür ederim

12 Aralık 2024 11:14

Teşekkürler

18 Aralık 2024 10:25

Kredi Kartı Taksit Artışı Sonrası Bilgilendirme Eksikliği Ve Vade Farkı Sorunu

29 Ekim 2025 06:02
kredi-karti-taksit-artisi-sonrasi-bilgilendirme-eksikligi-ve-vade-farki-sorunu-1.jpg

Erken Ödeme Sonrası Kart Kullanım Sorunu ve Çifte Tahsilat Şikayeti

26 Temmuz 2025 17:14
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Bankanın Teknik Sorunları Nedeniyle Taksitlendirme Hakkımı Kullanamıyorum

09 Ekim 2025 01:20

21 Eylül 2023 14:54

Kapatılan Kart İçin Bilgilendirilmeden Ücret Tahsilatı Ve Açıklama Eksikliği

12 Ağustos 2025 23:23
kapatilan-kart-icin-bilgilendirilmeden-ucret-tahsilati-ve-aciklama-eksikligi-1.jpg

Kuveyt Türk Kategorileri