21 Ekim 2023 18:58

Koton'un online sitesinden ürün siparişi verdim, ürünleri beden sorunu olduğu ve beklediğim gibi durmadığı için iade etmek istedim. İptal prosedüründe ekte de göreceğiniz gibi kendi mağazalarından ya da MNG kargoyla yapabilirsiniz yazıyor, ilk önce Antalya hurma şubesine götürdüm ama şube kemer yolunda çok ters bir noktaya taşınmış, yakında başka şube yok, malumunuz evden iadelerde almaya da gelmiyorlar, bu konuda çokça şikayet var ve geçmişte bende sitenizden yaptım. Ben de iade için Koton'un en büyük mağazalarından biri 5m Migros Koton mağazasına gittim. Online'dan ürün aldığımı ve iade etmek istediğimi belirttim. Kasiyer bayan irsaliyeyi alıp içeri gitti, bir süre sonra döndü iade edilmiş bu ürünler dedi, ben sadece iptal talebi oluşturup, kargo yerine kendi mağazasına getirdim dedim, kız şaşırdı ve ne yapacağını bilemedi, iptal-iade prosedürünüz bu şekilde dedim. Sonra daha yetkili birine sordu, o da biz buradan iptal talebi oluşturabiliyorduk ama iade almıyoruz biz dediler. Bana MNG Kargo'ya girmelisiniz dendi, ama sitelerinde prosedür açık. Üstelik bayi de değiller. Koskoca mağaza, durumu şikayet edeceğim dedim, şikayet edin diye kaba bir cevap aldım. Hem çalışanlar saygısız hem de bilgisizler. Açıklayıcı cevap veremediler, nazik davranmadılar.

21 Ekim 2023 19:02 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba Nilgün Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

26 Ekim 2023 23:23

Süreçte ilk müşteri hizmetleri arayıp hatalı bir işlem yapıldığını, mağazanın alması gerektiğini belirtip özür dilediler, aynı mağazaya götüreceğimi belirttim, sonrasında mağaza müdürü beni aradı özür diledi ama online sistemde sipariş iptal talebi oluştur butonuna bastığım için sorunun yaşandığı bu nedenle ürün iadesini mağazada almakta sorun yaşandığını belirtti, vallahi çok akıllıca bir şey değil bu çünkü tüm sitelerde süreç benzer işliyor, neticede mağazaya getirirsem alabilecek misiniz iadeyi dediğimde siz bana önden faturayı gönderin ben bir kontrol edeyim dendi, yılan hikayesine dönmesin diye MNG kargoyla iadeyi gönderdim ama bakalım ne zaman hesabıma geçecek, yaşananlardan sonra güvenemiyorum firmaya, zira iş akışları biraz tuhaf

26 Ekim 2023 23:48

Ceyhun
31 Ağustos 2023 20:31
Koton Hatalı Ürün Gönderiyor
Koton Hatalı Ürün Gönderiyor
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
14 Aralık 2023 10:10