Marwell sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Ve Staxx Marka Hidrofor

22 Mayıs 2024 13:28

Koçtaş'tan yaklaşık 5 ay önce aldığım hidrofor "Staxx Qpht60 24lt Tanklı Santrifüj Otomatik Hidrofor 2 Daire Paket Hidrofor Pompa Seti 0.50 HP + Kontrol Kalemi Hediyeli" ürününün kontrol kalemi hediye olarak gelmedi. Zaten bu durumun önemi yok. Ancak asıl problemimiz şu: İki hafta önce kutusundan çıkarıp montajını yaptığımız hidroforun basıncı 2 barın üzerine çıkmıyor ve hidrofor sürekli çalışıyor. Basınç şalteri ile ayar yapmaya çalışsam da basınçta hiçbir değişiklik olmuyor. Bu konuyu müşteri hizmetlerine iletmek için yoğun çaba sarf ettim. İki hafta içinde dört-beş kez görüştüm ve canlı destekten yazıştım. Sonunda bana bir usta numarası verdiler. Telefonu bir kere açtı ve hidroforun resimlerini iletmemi istedi. Resimleri ilettim ancak iki-üç gündür kendisine ulaşamıyorum. Staxx marka ürünleri sitenizde satıyorsunuz fakat bulunduğum ilde bir servisi yok ve kimseye ulaşamıyorum. Size defalarca arayarak satıcı bilgilerini benimle paylaşmanızı talep ettim ancak paylaşmadınız. Usta telefonu açmıyor, bu sorunu nasıl çözeceğiz.

22 Mayıs 2024 13:44 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

28 Mayıs 2024 10:13

Evet halen bir gelişme olmadı ilgilenen de olmadı. Garantisi devam ediyor ya adres verin gönderelim arızasını giderin ya da ürünü alın paramı geri verin

28 Mayıs 2024 15:07

Koçtaş'tan beni aradılar

28 Mayıs 2024 15:34
koctas-ve-staxx-marka-hidrofor-1.jpg

Koçtaş'tan arayan bayan sanırım servisle görüşmüş aldığım üründe otomatik başlama ve durma özelliği yokmuş. Şimdi firmaya soruyorum ürünün üzerine genleşme tankı ve basınç şalteri var bu ne işe yarar? Bu konuyu şikayetim var sitesi üzerinden Özellikle cevaplamanızı bekliyorum. Hemen belirteyim size aksini bilen birisi varsa da beni ikna etsin, Basınç şalteri olan bir üründe "pompa ve hidrofor sistemlerinde basma kolektörü üzerine monte edilen, içerisinde 2 adet yaylı kontak mekanizmasına sahip, sistemin otomatik olarak dur-kalk (start&stop) yapmasını sağlayan kontrol mekanizmasıdır. Yani bu fotoğraftaki üründe start stop olması gerekiyor sitenizdeki teknik özellikleride aşağıda kopyaladım aksini belirtmiyor. Hani sitede belirtilse ki belirtilse bile genleşme tankı ve basınç şalteri olduğunu gören kişi zaten start- stop olduğunu bilir ve bu ürünü alır. Zaten ürün teknik bilgisinde'de bu belirtilmemiş.

29 Mayıs 2024 16:13
koctas-ve-staxx-marka-hidrofor-1.jpg

Sitede ürünün altında soru cevap bölümüne tamda benim üründen beklediğim özellik yazılmış aslında görüntüsünü ek'te iletiyorum. " Soru: Sürekli su kesintisi yasıyorum. Binanın zemin katından 2 kat üst kata su basmak istiyorum. Depodan suyu cekermi. Bir de musluğu kapattığımda otomatik açılıp kapanır mı a**** d**** - Kocaeli | 16 Kasım 2023 çeker efendim uygundur Staxx satıcısı tarafından cevaplandırılmıştır | 11 saat içinde cevaplandı " Staxx satıcısı bu özelliğin yani start-stop olduğunu yazmış. Neden beni arayıp bu üründe bu özellik yok diye başınızdan atmaya çalışıyorsunuz.

01 Haziran 2024 08:40
koctas-ve-staxx-marka-hidrofor-1.jpg

Bakın yakın tarihli müşterinizin birisi sormuş aşağıda sorun cevap bölümüne resmini ekledim sitenizden girip bakabilirsiniz. Em** z**** - Van | 14 Şubat 2024 Satıcı cevaplamış bu şekilde açılıp kapanacağını da yazmış fakat beni müşteri hizmetlerinden aradınız ve bu üründe musluğu açıp kapatınca otomatik olarak devreye girmez diyorsunuz. Ama satıcı soru cevap bölümünde öyle söylemiyor. Açılıp kapanacağını söylüyor.

07 Temmuz 2024 17:45

Konu ile ilgili bir çözüm oluşturamadınız gittim başka yerden motor aldım. Satıcı ürünü satmak için soru cevap kısmında ürünün start stop özelliğinin olduğumu söylüyor. Sonra ürünün arkasında durmuyor. Ödediğim parayı helal etmiyorum size

Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
08 Aralık 2023 00:18
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
25 Mart 2024 10:31
"Koçtaş ilgililerine teşekkür ederim hızlı geri dönüş yaptı. Hızlı bir şekilde para iadesi yaptı. Ama stax firması yazdıklarıma cevap bile vermedi. Koçtaş bunları değerlendirmesini bildirmek isterim"
Yildir sonuçtan hiç memnun değil

Yildir
03 Ağustos 2023 08:07
Taner sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 13:09
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş'ın Sattığı Malın Arkasında Durmaması

24 Haziran 2024 04:18