Burcu sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 21:14

Ankara-İzmir seyahatinde herhangi bir araç arızası olmamasına rağmen Turgutlu yolunda yer alan petrol ofisinde araç değişikliği yapılıp valizlerimiz taşınıyor ve yanımızda küçük çocuk ile seyahate devam eden, pislik içinde olan diğer araçta boş bulduğumuz yerlere oturmamız söyleniyor. İlgili sebeple bindiğimiz aracın Manisa aracı olup geri dönecek olmasıymış. Bu şekilde kötü bir seyahat yapmak zorunda bırakılmak ve bunu Uşak'ta mola verdikten ve yola çıktıktan sonra söylemek sizin çalışma etiğinize uyuyor mu? Neredeyse otobüsün yarısını bu şekilde taşımak yerine iş akışınızı düzenlemeniz gerekmez mi? Nerede eski Kamil Koç kalitesi dedirttiniz.

08 Ağustos 2024 14:54 (Şikayetten 28 gün sonra)

Merhaba, Başvuru süreci tamamlanmış olup, konu ile ilgili tarafınıza bilgi paylaşımı yapılmıştır. Hassasiyetiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Osman
Osman

Öncelikle ne mağduriyet yaşadıysanız üzgünüm. Fakat bu benim aracımın plakasının resmini çekip paylaşma hakkını sana vermez. Uzun yıllardır taşımacılık yapıyorum ve bir adım var 42 ut 444 plakasına aktarılmışsın seni yolda bırakan olmamış kötü davranan olmamış ya da bir terbiyesizlik yapılmamış bu şekilde bir paylaşım amacın nedir. Kaldı ki aracıma pislik içinde yazmışsınız evinizden çok temizleniyor o konuda müsterih olun. Eski kamil çok kalitesini bildiğinize göre 60 yaşında varsınız galiba. Neyse benim aracımın resmini kaldırın aksi takdirde şikayette bulunacağım çünkü benim bir suçum ya da yanlışım yok

16 Eylül 2023 04:53
Hafize sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 13:00
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 21:47
Kamil Koç Kategorileri