Canan sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Şoförün Saldırısına Uğradım!

20 Ocak 2024 19:35

20.01.2024 tarihinde Denizli-Çanakkale seferini yapan otobüste Akkuşlar Dinlenme Tesisinde 30 dakikalık bir mola verildi. 30 dakika henüz dolmamışken dışarı çıktığımda, aracın beni almadan hareket ettiğini fark ettim. Yolcuları saymadan ve eşyalarım koltukta olmasına rağmen beni bırakıp gitmeleri ayrı bir konu; ancak asıl mesele, Kamil Koç müşteri hizmetlerini aradığımda, telefondaki hanımefendinin otobüsün geri gelip beni alacağını söylemesiydi. Otobüs geri döndüğünde, muavine yolcuları saymadan neden yola çıktıklarını sordum. Bunun üzerine şoför, kaba bir tavırla 'Hadi yürü geç yerine, özür dileyeceğine bir de laf söyleme' gibi sözlerle bana bağırarak cevap verdi. Bu anları kayıt altına almak için video kaydı yapmaya başladım ve şoför telefonuma vurarak yere fırlattı. Geç kaldıkları için acele ederek yolcuları saymadan hareket ediyorlar ve üstüne şiddet uyguluyorlar. Hayatımda böyle kötü bir deneyim yaşamamıştım. Eminim ki karşılarında ben değil de bir erkek olsa, bu tür davranışlarda bulunma cesaretini gösteremezlerdi. Ödediğim paraya ve firmanıza çok üzülüyorum!

20 Ocak 2024 19:36

Balıkesir otogarda durunca şoför yanıma gelip 5 dakika aşağı in konuşalım dedi, ben de inmeyeceğimi söyledim. Bana şikayet etmeye devam edersen Çanakkale'de seni polisler karşılayacak hakaretlerin araç kameralarında var diyor. Bana şiddet uyguladıktan sonra söylediğim s*lak, a*iptal gibi kelimeler kayıtlıymış kendi şiddeti de kayıtlıdır o zaman. Resmen otobüsten indirilmeye çalışılıyorum ve tehdit ediliyorum inanılmaz

21 Ocak 2024 10:28 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Başvuru süreci tamamlanmış olup, konu ile ilgili tarafınıza bilgi paylaşımı yapılmıştır. Hassasiyetiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

22 Ocak 2024 13:03

Tarafıma bilgi paylaşımı yapılmadı, sadece bir kere arandım haber verilecek dendi ve hiçbir sonuç yok.

31 Ocak 2024 20:27

Ne bir arandım özür dilendi ne bir telafi, yazık

Nilay sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 19:11

03 Nisan 2024 15:02
Kamil Koç Firmasını Yolcularının Mağduriyeti

Süreyya
25 Ağustos 2024 12:43
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
27 Aralık 2024 16:21