Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Firma Ve Tüm Yetkililerinden Şikayetçiyim.

28 Temmuz 2024 14:39

Eklediğim resimdeki tarih ve saatte çift kişilik (engelim olduğundan dolayı) bilet alarak yolculuk yapmak istedim. Yolculuk başladığı andan itibaren önce şoför sonra da firma ile tartışmalarımız başladı! Her iki koltuk arasındaki kolçak ne tamamen yukarıya kalkıyor ne de tamamen aşağıya indirilebilir durumdaydı. Dolayısıyla satın aldığım çift kişilik koltuğun sadece bir tanesini kullanabilecektim ve koridor kısmındaki koltuğa arada oturarak ve engelli bacaklarımı koridora uzatarak ve çoğu zaman da yukarıdaki valiz koyma dolaplarına tutunup ayakta yolculuk yaptım ve 13 saatlik yolculuğumu korkunç süreçlerden geçirdiğimden beri hemen her gün 444 0 562 numaradan hiçbir muhatap bulamadan ısrarla aradım ve telesekreterin de yönlendirmiş olduğu WhatsApp hattından günlerdir yazışmama rağmen ne kullanamadığım koltuğun iadesi ne de farklı çözüm bulma taleplerime cevap alamadım. Kamil Koç, kesinlikle Türkiye Cumhuriyeti'nin hayal kırıklığı firması olarak sadece para odaklı olup müşteri memnuniyetinden uzak bir firma niteliğinde olması çok üzücü. O yolculuk hem maddi hem manevi hem de fiziki zorluklar yaşamama sebebiyet verdiği için Kamil Koç firması altındaki firmadan şikayetçiyim.

07 Ağustos 2024 06:13

Kamil ko firması tarafından yaşamak zorunda kaldığım sinir stres korkunç bir hasar açtı yaşantıma. Engelimden dolayı 12 saatlik yolculuk için çift kişilik bilet altım fakat 2 koltuk arasındaki kollar ne yukarı çıkıyor ne de aşağı inmediği için çift kişilik koltuğu kullanamadım ve üstelik aşırı rahatsızlık ve sinir stres yaşadım. Bu durumda kullanamadığım diğer koltuğun iadesini talep ediyorum, kaldı ki aracın içi çöp gibiydi üstelik pis kokuyordu, ne sıcak ne de soğuk içecek servisleri yasaklanmış olduğunu söyleyip ikram da da bulunulmadı. Mola yerlerinde ücret karşılığı karşılayabileceğimi söylediler.

İflas eşiğinde olduğunun farkındayım ama bu kadar da duyarsız olunmaz

Ozlem
Ozlem
07 Ağustos 2024 05:56

Kamil Koç otobüs firması maalesef müşteri memnuniyetinden uzak ve sadece çıkar amaç güden bir firma niteliğinde olması çok üzücü. Yıllar evvel bu firma ile yaşadığım problem yüzünden. 1daha asla demiş olmama rağmen, yolculuk saatime uygun farklı firma bulamadığım için tekrar hayal kırıklığı yaşadım. Ne iletişime geçiyorlar ne de çözüm sunuyorlar. Tamamı ile tercih edilmemesi gerekiyor! Benim için bitmiştir.

Emir sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 16:59
Kamil Koç Otobüs Yolculuğunda Yaşanan Sorunlar
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 13:24

23 Temmuz 2024 02:40