Kamil Koç Anlaşmalı Dinlenme Tesisi

29 Haziran 2023 02:54

Hayatımda bu kadar pis bir dinlenme tesisinde durduğumu hatırlamıyorum. 10 yıldır düzenli seyahat yapan ve her seferinde kamil koçla yolculuk yapan biriyim. Kamil Koç gibi bir firma dinlenme tesisi olarak bizi Erdemli Kumkuyu Zirve dinlenme tesisinde durdular. Tuvalet yapacağım yere 5 TL vererek yürüdüğüm yerlerde bile idrar, kaka parçalarının arasında tuvalet sırası bekledim. Zührevi bir rahatsızlığa yakalanmak istiyorsanız tuvalete adımınızı atmanız yeterli. Daha adım atmadan ise idrar kokusunu takip ederek tuvaleti bulabilirsiniz. Tuvaletlerde kilit yoktu, bir elinizde tuvalet kapısını tutup diğer elinizle paçalarınızın sizden önce tuvaleti kullananların idrar kalıntılarına değmemesini sağlıyorsunuz. Tuvalette sabun da yoktu, insanlar ellerini yıkamadan tuvaletten çıkmak durumunda kaldılar. İnsanların hepsi son derece şikayetçiydi. Para alan Yetkiliyle görüştüğümde, haklı olduğumu, her gün birçok insanın şikayetçi olduğunu tesise söylediğini fakat bir değişim olmadığını söyledi. Muavin beyefendiye şikayetimi dile getirdiğimde haklı olduğumu onların da yapacak bir şeyleri olmadığını merkezle konuşmam gerektiğini belirttiler. Bir sağlıkçı olarak söylüyorum ki, bu tesisinin tuvaleti toplumun sağlığını tehdit ediyor. Halk sağlığı için uygun koşulları olmayan en son ne zaman temizlendiği bile belli olmayan tesiste Kamil Koç gibi bir firmanın durması, marka adına oldukça büyük bir eksidir.

29 Haziran 2023 16:01 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 15:58

31 Ağustos 2025 05:20

02 Şubat 2025 10:03

11 Ocak 2025 19:39
Tutku sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 08:35

Kamil Koç Kategorileri