Anıl sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net İnternet - İnternet Hızında Yavaşlama Problemleri

10 Ağustos 2023 14:20

Merhaba,

TÜRKSAT Kablo Net internet kullanıcısıyım. Paketim limitsiz 100 MB ye kadar internet içeriyor. Ortalamada internet alma hızım 60 - 70 MB arası, fakat son 3 aydır bazı aralıklarda internet hızımda 2- 3 MB ye kadar düşmeler oluyor, bazen tamamen kopuyor ve ping seviyem 250 lerin üzerine çıkıyor.
Konu ile ilgili defalarca müşteri hizmetlerine "Ben evde çalışan bir yazılımcıyım konu ile ilgili geçici çözdüm değil kalıcı çözüm üretmelisiniz" dememe rağmen sorun hala devam etmekte.

Son müşteri kaydımı buradan iletiyorum. Aynı problemle karşılaştığımda aldığım ekran kayıtları ile tüketici hakem heyetinden sorunumu kökünden çözmeyi düşünüyorum.

İyi çalışmalar.

( Not: bazı saha destek elemanı arkadaşlar sürekli telefonum açık ve evde olmama rağmen müşteriye ulaşılamadı bilgisi verip evime dahi gelmedikleri de oldu. )

10 Ağustos 2023 14:31 (Şikayetten 11 dakika sonra)
10 Ağustos 2023 14:32
11 Ağustos 2023 10:50
Anıl
27 Ağustos 2023 04:08

Sorun için ekipler yönlendirildi sorunu giderecek değişikliği yaptığı iddia edildi, gözlemlemek üzere zaman tanıdım fakat problem ve mağduriyetim devam ediyor. Kalıcı çözüm getirilemedi.

Hilal sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2023 14:10
Kablo Net İnternet Hız Ve Kalite Sorunları
Berke sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 21:35
TÜRKSAT Kablo Net'te Hız Düşüşü Ve Çözümsüzlük Sıkıntısı
Vural sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 13:01
Sürekli Kesintiler Ve Yetersiz İnternet Hızı: TÜRKSAT Kablo Net'ten Gerçek Çözüm Bekliyorum
Bülent sonucu yetersiz buldu

Bülent
18 Ekim 2024 12:18
TÜRKSAT İnternet Hızında Süregelen Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Düşük Hız Ve Çözülmeyen Bağlantı Sorunu: Hizmet Bedelinin Karşılığını Alamıyorum

19 Ağustos 22:25
Kablo Net Kategorileri