Nur sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net İade Neta - Bostancı Abone Merkezi

29 Aralık 2023 16:24

Merhaba TÜRKSAT Kablo Net üyeliğimi kapattıktan sonra modem iadesi için ikna sürecini beklemem gerektiği, arandıktan sonra modemi iade edebileceğim iletildi. Arandım ve ardından modemi iade etmeye Neta - Bostancı Abone Merkezine (Altıntepe Mah. Emin Ali Paşa Cad. Köknarlı sok. No:2/B - Maltepe / İstanbul) gittim fakat 5 günlük sürecin bitmesi gerektiği sonra iade edebileceğim söylendi. Ardından bugün iade için tekrar gittim bu sefer de yıl sonu işlemleri olduğu için 2 sine kadar iade alınamayacağı belirtildi. Müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir şey olmadığı söylendi. Yurt dışına çıkacağım için bugün acilen iade etmem gereken modemi iade edemedim tamamen uydurma bir bahane ile. Kartaldaki şubeyi aradığımda alabileceklerini söylediler şimdi oraya gitmekteyim ve uçağımı kaçırma ihtimalim var. Aboneliğimi kapatma sebebim zaten internetin yavaşlığı ve kötülüğüydü üstüne bir de asla profesyonel olmayan bu davranışla mağdur edildim. Çok yazık bir daha asla tercih etmeyeceğim bir kuruluş

29 Aralık 2023 16:10

29 Aralık 2023 16:32 (Şikayetten 7 dakika sonra)
02 Ocak 2024 12:59

Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Yağız
27 Şubat 2025 14:59
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 19:43
TÜRKSAT Kablo Net İptal Sürecinde Yaşanan Teslimat Sorunları
Mehmet sonuçtan çok memnun

16 Ocak 2025 18:39
"Modemim değiştirilerek arızam giderildi. Teşekkürler"
Reşat sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2025 13:27
Ödül sonuçtan memnun

15 Eylül 2024 18:50
"Süreçte ben kendi çabalarımla çok fazla takip etsem de konuyu, sonuçta modem ücretim iade edildi. Teşekkürler."
TÜRKSAT Kablo Net 3804 TL Modem Ücreti
Kablo Net Kategorileri