Levent sonuçtan memnun

17 Ekim 2024 17:57

48 saatten fazla süredir Kablo Net internet sağlayıcısı internet arızasını çözmedi.
İlk arıza kaydımdan sonra teknik servis eve geldi. Arızanın adaptörde olduğunu, bunu takınca sorunun çözüleceğini söyledi. Lakin gelen kişi arıza sonucunu görmeden çekip gitti. Sorun çözülmedi. Defalarca Kablo Net müşteri hizmetlerini aramama rağmen sanki ilk defa sorun olmuş gibi 'genel arıza var, sorun bizden kaynaklı değil, arkadaşları yönlendirdik' gibi mesnetsiz cevaplar verdiler. '2 günlük internet ücreti neyse borcunuzdan düşeriz' dediler. 48 saatten fazla süredir internetim yok. Teknik servis gelecek mi bilmiyorum. Sürekli aynı arızalarla karşılaşıyorum. Bu kadar sorun yaşadığım bir internet sağlayıcı ve sorunlu bir sistem görmedim.

18 Ekim 2024 09:13 (Şikayetten 15 saat sonra)
18 Ekim 2024 10:59

Su an 72 saat oldu. Arıza kayıtlarının görüntüsünü ekledim. Halen gelen yok

18 Ekim 2024 12:34
19 Ekim 2024 07:57

İvedi anlayışınız nedir? 4 gündür internet yok, teknik destek göndereceğiz demenizden bu yana 24 saat olacak Alternatif çözüm üretin artık

19 Ekim 2024 22:44
Kablo Net'in Sürekli Tekrarlayan İnternet Arızası

Şikayetlerimin çözümü olmadan kapatıyorlar, evde halen internet yok ne arayan var ne soran, çok pişmanım pazartesisi BTK ve CİMER'e şikayet edeceğim

20 Ekim 2024 15:08

Furkansamet sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net'in Sürekli Tekrarlayan İnternet Arızaları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!

Furkansamet
08 Temmuz 15:50
Betül sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 19:43
Selda sonucu yetersiz buldu