Burak sonuçtan memnun

Kablo Net İnternet Memnuniyetsizliği Ve Fibere Geçiş İsteği

20 Ekim 2023 02:49

2015'ten beri kullanıcısı olmama rağmen son 1 yıldır hiç bu kadar memnuniyetsiz olmamıştım. Önceden bir şikayetim daha olmuştu fakat gayet güzel bir yaklaşımla çözüme kavuşturuldu ve yine aynısının olmasını umuyorum. Geçenlerde adresimde yaptığım Kablo Net altyapı sorgulamasında evimde 100mbps fiber altyapısı bulunduğu yazıyordu. Evet yanında fiber yazısı mevcuttu. Bunun için Kablo Net'i arayıp Docsis 3.0'dan fibere geçmek istedim. Arayıp fiber yazdığını ve fibere geçmek istediğimi belirttim, kontrol ettiler ve iki hafta içerisinde haber verileceğini ve uygunluk durumunda 5 iş günü içerisinde ekiplerin gelip bağlantıyı yapacağı söylendi. Belli bir süre sonra ktv BİLGİ'den talebimin incelemeye alındığı ve önümüzdeki yıllarda fiber dönüşüm kapsamında değerlendirileceği söylendi. Kablo Net altyapı sorgulamasında ise fiber yazısı kaldırıldı. Peki 2 yıl önce evimin önüne çekilen turuncu Kablo Net'in kablosu nedir? İnternet kalitesinden memnun değilim, sunucuları İstanbul'da olan bir oyun için şehri benim şehrimden kat kat uzakta olan insanlar daha düşük ping değeri alıyor. Çoğu zaman kısa süreli kopmalar yaşanıyor. Hatta özellikle son zamanlar oyunda laglar ve saat 00.00'dan sonra internette yavaşlık yaşıyorum.
Aynı bu gece de yaşayıp önce arıza kaydı için arayıp daha sonra bu şikayeti yazdığım gibi yine bir yavaşlık yaşandı ve belli bir süre internet yoktu. İlk ricam fibere geçmektir fakat altyapı işlemleri buna elvermiyor ise bu yaşadığım sorunların düzelmesi de memnuniyetimi geri getirecektir. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

20 Ekim 2023 09:02 (Şikayetten 6 saat sonra)
20 Ekim 2023 10:03
20 Ekim 2023 10:07

Yönlendirilen ekip bizzat daire içine girecekse öğle vaktinden sonra ancak evde olabiliriz.

20 Ekim 2023 14:43

Adresimde ve gelen ekipler için müsaitim

20 Ekim 2023 15:18

Sayın Abonemiz; Sinyal değerlerinizde sorun olması sebebiyle ekiplere bilgi iletilmiştir. Ekiplerimiz tarafından gerekli kontroller sağlanarak sinyalleriniz ideal aralıklara getirilmiştir. Bağlantılarınızı tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

20 Ekim 2023 15:52

Zamana bağlı olarak internet kalitesini test edeceğim fakat fiber geçiş talebim ve evime çekilen optik kabloya rağmen fiber kullanamayacak mıyım, onunla alakalı bir bilgilendirilme yapılmadı.

20 Ekim 2023 16:01

Sayın Abonemiz; Şuan bulunduğunuz adreste GPON alt yapısı bulunmamaktadır. Kısa vadede GPON şebekesinin adresinize getirilemeyeceğini belirtmek isteriz. Gpon şebekesi ile ilgili iyileştirme ve geliştirme çalışmalarımız devam etmektedir. Saygılarımızla.

20 Ekim 2023 16:02

Teşekkürler.

21 Ekim 2023 08:20

İnternet kalitesi dünden çok daha kötü. Saat 2 civarından itibaren internet neredeyse kullanışsızdı.

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 18:46
Kablo Net İnternetim Sürekli Kesiliyor, Çözüm Yok, Müşteri Hizmetleri İlgisiz

25 Nisan 2024 19:15
Kablo Net Çözülemeyen Sorunlar. Kablo Net Pişmanlıktır.

Barış
13 Aralık 2023 15:47