Abdulsamet sonuçtan hiç memnun değil

Maximum Kart Yetkisi Yok Hatası

29 Haziran 2024 11:56

Merhabalar, 9 senelik müşterisi olduğum ve kredi kartını severek kullandığım İş Bankası Maximum kredi kartımı son bir haftadır asla kullanamıyorum. Sorunum şu: Hangi sektörde alışveriş yapmak istersem isteyeyim ve meblağ kaç TL olursa olsun, 'kartın izni yok' hatasını son bir haftadır almaya başladım. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm. İşlem yetkisinin veya pos makinesinin riskli olduğunu, bu sebepten dolayı onay verilmediğini söylediler. İşlem yapmak istediğim pos cihazı, Türkiye Cumhuriyeti'nde 800'den fazla şubesi olan bir market zinciri. Ayrıca, olabilir deyip bulunduğum bölgedeki tüm esnaflarda kartımı denedim, yine de aynı hatayı alıyorum. Enteresan olan, bu red işlemlerinin hiçbiri aradığım müşteri hizmetleri çalışanın ekranında görülmediği, sadece zincir marketten gelen 'red/kartın izni yok' hatasını gördüklerini beyan ediyorlar. Son bir haftadır 30'dan fazla pos cihazında çeşitli zamanlarda kartımı denedim, sonuç aynı. Maximum mobil uygulamasından tüm izin ayarları kontrol edilmiştir. Sorunumun bir an önce çözülmesini ve mağduriyetimin giderilmesini şiddetle rica ediyorum.

05 Temmuz 2024 13:09

Zahmet edip aramadılar bilene.

Sebepsiz Kredi Kartı Blokesi Ve Çözüm Sunulmaması

30 Ekim 2025 11:58

Kazandığım MaxiPuan'ı Kullanamıyorum, Sorun Çözülmüyor!

31 Ağustos 2025 18:54

28 Mart 2024 11:13
Murat sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 02:31

İş Bankası Kategorileri