Feride sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Talep Etmediğim Halde Kredi Kartı Gönderdi

27 Mart 2024 03:02

İstanbul İş Bankası Cennet Şubesi'nden yeni açtığım hesap için sadece ATM kartı talep etmiştim. Bir hafta içinde PTT Kargo ile 22.3.2024 tarihinde ATM bankamatik kartımın yanı sıra istemediğim bir kredi kartı da gönderildi ve bu durumdan rahatsızlık duydum. Aynı gün, 22.3.2024 tarihinde, aktif olmayan her iki kartı da İş Bankası müşteri hizmetlerini arayarak iptal ettirdim. 26.3.2024 tarihinde müşteri hizmetleri numarasından İş Bankası Genel Müdürlüğü'nden bir temsilci, hesabımın açık olduğunu ve kartları iptal ettirdiğim için EFT, havale gibi işlemler yapmam durumunda ücret kesileceğini, hesabımı kapatmak istediğimde ise hesap işletim ücreti alınacağını belirtti. Ben döviz hesabımı vadeli olarak açmak istemiştim fakat banka vadeli hesap açamayacaklarını ifade etti. Bunun üzerine, elimde para taşımamak için geçici bir vadesiz döviz hesabı açtım. Ancak, bankanın vadesiz hesabı kullanıp işletmesine ve hesabı kapatırken hesap işletim ücreti almasına anlam veremiyorum. Benim bu durumdan bir kazancım olmadığı için hesabımı birkaç gün içinde kapatmayı düşünüyorum. Müşterilerin bu konuda önceden bilgilendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Müşteri istemediği halde yanında kredi kartı gönderilmesi ve hesap açma işlemi adı altında hesap işletim ücreti ile kredi kartı aidatı kesilmesi müşteri için bir menfaat sağlamıyor, aksine mağduriyet yaratıyor. Bankanın, müşterisinin bilgisi dışında kredi kartı gönderme hakkı olmamalıdır.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 00:05
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 18:07
Özgecan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 13:04
Uygar sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 10:18
Gamze sonucu yetersiz buldu