İş Bankası Kartının Şubede Zarftan Çıkarılmış Teslimi Güvenlik Zaafı Değil Mi?

05 Nisan 2023 12:48

Sayın Yetkili,
4 Nisan Salı günü, adıma gelen banka kartını teslim almak için İş Bankası Büyükşehir Beylikdüzü Şubesine gittim. Görevli bayan işlemleri yapıp kartımı teslim etti. Fakat, kartım kapalı zarf içerisinde değil, açık olarak teslim edildi. Son 1 ay içinde yine İş Bankası'nın aynı şubesinden, Garanti Bankası Beylikdüzü Şubesinden ve Denizbank Beylikdüzü Şubesinden adıma gelen kartları teslim aldım. Hiç birisinde kartlarım bana zarftan çıkartılmış olarak, açık olarak verilmedi. Kapalı zarflarda teslim aldım. Ama dün İş Bankası Beylikdüzü Şubesinden teslim aldığım 2 banka kartım açık teslim edilince, görevli bayana bunu sordum ve son 1 ay içinde daha önce hem kendi şubenizden hem de başka bankalardan teslim aldığım kartlarımın hep kapalı zarfta teslim edildiğini söyledim. Bana biraz umursamaz bir tavırla "Böyle veriyoruz, kart numarasını görmem gerekiyor." Başka bir işlem var mı? ” dedi ve kafasını ekrana çevirdi. Sizden öğrenmek istediğim şu. Kapalı zarf içinde gelen banka kartı müşteriye özel değil midir? Kartın üzerinde bulunan kart üzerinde ki bilgiler ve çipi banka çalışanları dahil herkesin görebileceği şekilde açık olursa, güvenlik zaafı değil midir? Dönüş yaparak bilgi verilmesini rica eder, iyi çalışmalar dilerim.

06 Nisan 2023 16:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talep ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Türkiye İş Bankası A.Ş.

İş Bankası Kategorileri