Belemir sonuçtan hiç memnun değil

Bankada Yaşanan İtici Ve Korkunç Muamele

28 Kasım 2024 20:54

Merhabalar, öncelikle bugün yaşamış olduğum muameleyi bir Türk genci olarak kınıyorum. Aylar önce yurt dışına gitmek için İş Bankası'nın Dudullu şubesinden 500 dolar çektim. Dolarların biri eski olmak üzere 5 adet 100'lük banknot aldım. Yurt dışına gittiğimde eski olan banknotu kabul etmediler ve kullanmadım. Türkiye'ye döndüm, paranın tamamı bitmedi ve bugün kalan 250 dolarımı Osmanbey İş Bankası şubesinden geri hesabıma yatırmak istedim. Bana yapılan muamele o kadar itici ve korkunçtu ki zannedersiniz 250 dolar para ile koca İş Bankası'nı Atamın kemiklerini sızlata sızlata kandırıyorum. 100 ve 50'lik banknot sözde eski olduğu için alınmadı (madem öyle, almadığınız parayı nasıl müşterinize verebilirsiniz? Bu soruyu onlara da yönelttiğimde yine aşağılanan bakışlarla 'İş Bankası kabul etmiyor ama' dendi, yani yalan söylüyormuşum). Kalanını atalım dedim ve memur gidip makineye okuttu ve makinenin doları okumamasından kaynaklı onu da almayacaklarını söyledi. Şimdi size soruyorum, beni 'Paranız uzun zamandır duruyor, şöyle yapmak ister misiniz? Böyle yapmak ister misiniz?' diye özel olarak arayan bir banka, bugün beni herkesin içinde sırf üstümde durmasın diye hesabıma atmak istediğim para için herkesin önünde rezil etti. En kısa zamanda tüm hesaplarını ve borçlarını kapatıp bankanızdan çekileceğim. Hayatta her şeyi kabul edebilirim ama gururumu ezdirmem.

Banknotların Durumu Müşteri Mağduriyeti Yaratıyor

08 Şubat 2025 13:49
Burak sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası'ndan Çekilen Yırtık Doların Değişimi Reddi

06 Mayıs 2025 12:53
İş Bankası'ndan Çekilen Yırtık Doların Değişimi Reddi

İş Bankası Şubesinde Saygısız Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

01 Ekim 2025 18:36
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Banka Kendi Verdiği Dolarları Hesabıma Kabul Etmiyor

16 Ekim 2025 10:19