Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Vale Hizmeti Sorunları

Murat
05 Ekim 2024 17:05

ING Bol Bol Premium kredi kartı kullanıcısıyım. Sabiha Gökçen havalimanında indirimli vale hizmetinden yararlanabileceğime dair hakkım olmasına rağmen tam ücretini ödedim. Konu hakkında ING müşteri hizmetlerini aradığımda konu ile ilgileneceklerini belirttiler ancak 1 hafta sonra sorunun Pegasus Havayollarından kaynaklandığını, Pegasus ile iletişim kurmamı söylediler. Pegasus da vale hizmetinin kendilerine ait olmadığını belirterek sorumluluk almadı. Bu kapsamda ING bol bol kredi kartı kullanıcıları Sabiha Gökçen havalimanında pek çok haktan yararlanamıyor.

07 Ekim 2024 09:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Murat T., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

08 Ekim 2024 11:58

2684344 numaralı talebinizle ilgili işlemlerinizi tamamladık. İyi günler dileriz.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
15 Mart 2025 12:44
Kredi Kartı Ayrıcalıklarında Bilgi Kirliliği
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Limit Artışı Taleplerim Yıllardır Reddediliyor, Net Açıklama Alamıyorum

Nesrin
24 Ekim 2025 17:17
kredi-karti-limit-artisi-taleplerim-yillardir-reddediliyor-net-aciklama-alamiyorum-1.jpg
Samet sonucu yetersiz buldu

Kredi Kartı Limit Artışı Taleplerim Sürekli Reddediliyor, Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmuyor

Samet
23 Haziran 2025 13:51
kredi-karti-limit-artisi-taleplerim-surekli-reddediliyor-musteri-hizmetleri-yardimci-olmuyor-1.jpg

Yüksek Kredi Notuna Rağmen Kart Başvurum Reddediliyor

Altuğ