Sinan sonuçtan hiç memnun değil

ING Pegasus Bol Bol Premium Kredi Katı Limit Arttırım Problemi

ING Pegasus Bol Bol Premium Kredi Katı Limit Arttırım Problemi
28 Nisan 2024 23:14

Uzun yıllardır ING Pegasus BolBol Premium kredi kartı müşterisiyim. Kartı aldığım günden beri limit konusunda ciddi sıkıntılar yaşadım. Limit artırmak istediğim her seferde şubeye gitmem gerekti. En son şubeye gittiğimde artık yardımcı olamayacaklarını, mobil uygulama ya da telefon bankacılığından limit artırımı için başvuru yapmam gerektiğini belirttiler. Şimdiye kadar yasal limitim olmasına rağmen on kez belirtilen kanallardan başvurdum fakat karşımda sanki bir duvar var. Diğer bankalarda hiçbir şekilde bu problemi yaşamazken, neden ING'de bu sorunu yaşayıp limitimi arttıramadığımı öğrenmek istiyorum.

29 Nisan 2024 09:33 (Şikayetten 10 saat sonra)
29 Nisan 2024 15:44
29 Nisan 2024 15:49

Bütün koşulları harfiyen sağlamaktayım. Bugüne kadar her zaman kredi kartı dönem borcu tutarlarının tamamını hem de son ödeme tarihini geçmeden ödedim. Herhangi bir bankada ne kredim var ne de sizin bankanızdaki düşük kredi kartı limitimi etkileyecek limitim. Herhangi bir bankada esnek hesabım bile yok. Lütfen burada mesnetsiz nedenler sunmayın ve zahmet edip hesabıma girip kriterleri inceleyin. Problemin değil çözümün bir parçası olmanızı tavsiye ederim...

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Limit Artışı Taleplerim Yıllardır Reddediliyor, Net Açıklama Alamıyorum

Nesrin
24 Ekim 2025 17:17
kredi-karti-limit-artisi-taleplerim-yillardir-reddediliyor-net-aciklama-alamiyorum-1.jpg
Samet sonucu yetersiz buldu

Kredi Kartı Limit Artışı Taleplerim Sürekli Reddediliyor, Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmuyor

Samet
23 Haziran 2025 13:51
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Kredi Kartı Limit Artışı Talebim Cevapsız Kaldı

Serdar