ING Bank Promosyon Sözünü Tutmuyor

İsmail
13 Mayıs 2024 23:43

29 Şubat 2024 tarihinde hem arkadaşlarımın tavsiyesi hem de görsel basın ve medya reklamları aracılığıyla emekli maaşımı ING Bank Isparta şubesine taşıdım. Ancak banka, 10 bin tl promosyonun yanı sıra 5 adet otomatik fatura talimatı karşılığında her fatura için 1000 TL promosyon ödeme taahhüdünde bulunmuştur. Buna karşılık, 29 Şubat 2024 tarihinde bankanın Isparta şubesindeki çalışan Alican Bey'in yardımıyla sözleşme imzalayarak hesabımı açtım ve emekli maaşımı taşıdım. Aynı gün 5 adet otomatik fatura talimatını da verdim. Ancak banka, taahhüt ettiği gibi her bir otomatik fatura talimatı için 1000 TL yerine sadece 600 TL yatırmıştır. İlk olarak Isparta şubesindeki çalışan Alican Bey ile görüştüm ve 'Yanlışlık olmuştur, hata düzeltilecektir' yanıtını aldım. Şubat 2024 tarihinde bankanın kampanyasının her fatura için 1000 TL olduğunu belirtti ancak sonuç alamadım. Daha sonra Ankara Optimum AVM şubesine yaptığım başvuruda şube çalışanı da tarafımı haklı bularak 'Hata yapılmış olmalı, her fatura için 1000 TL yatması gerekirdi' dedi. Şubat 2024 tarihinde bankanın kampanyasının her fatura için 1000 TL olduğunu ve hesap açma ve otomatik fatura talimatlarımı 29 Şubat 2024 tarihinde verdiğimi belirtmeme rağmen, müşteri hizmetleri tarafından arandım ve anlamadığım uzun ve karmaşık cümlelerle eksik kalan ödemeyi yapamayacaklarını, şu anki banka politikası gereği 600 TL yatırıldığını ifade ettiler. Kısacası, banka resmi olarak müşteri çekmek için yanıltıcı reklam yapmakta ve verdiği taahhütleri yerine getirmemektedir. Eski bankamı değiştirerek ING'ye geçtiğime çok pişmanım.
Büyük bir banka olan ING, 70 yaşındaki bir emekliye verdiği 1000 TL'yi ödemeyerek iflas etmeyecek iken, sanki bu miktarla iflas edecek gibi davranmaktadır. Üstelik banka, Isparta şubesini kapatıp Antalya'ya taşımış ve Isparta'daki müşterilerini Antalya'ya gitmeye zorlamıştır. ING Bank'tan, otomatik fatura talimatlarıma karşılık gelen 1000 TL'yi yatırmasını ve tarafıma verdiği sözü tutmasını bekliyorum. ING Bank yetkilileri, lütfen sözünüzü yerine getirin.

14 Mayıs 2024 09:00 (Şikayetten 9 saat sonra)
14 Mayıs 2024 09:46

Belirtmiş olduğunuz kampanyamız 27 Mart 2024'te sona erdi. Kampanya tarihleri arasında nakit promosyon ödemesini ve maaşını almayan müşteriler, güncel otomatik fatura talimatı kapmayansından yararlanabiliyor. İlginize teşekkkür ederiz.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 13:58

Huriye
27 Şubat 2024 09:33

Salim
28 Şubat 2024 12:55
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
30 Ocak 2024 02:21
Gülay sonuçtan çok memnun

Gülay
29 Nisan 2024 13:59
"30Nisan 2024 tarihinde müşteri hizmetlerinden arandım ve promosyonun kalan ücreti tarafıma yatırılmış ilginiz için çok teşekkür ederim çok hızlı bir şekilde çözüm sağlandı çok memnun kaldım"
ING Bankası Promosyon Sorunu
ING Kategorileri