Halit sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 11:16

ING Bank güvenli ödeme ile araç alırken parama el koydu hesabımı kullanıma kapattı. Satıcı güvenli ödeme isteği gönderince kabul et dedim, ileri ye tıklayarak onayla adımına geldim. Ancak sanki onaylaya tıklamamışım gibi isteği reddettiniz uyarısı çıktı. Sonrasında hesabım kullanıma kapandı. Müşteri hizmetleri hemen çözeriz demesine rağmen 2 gündür paramı çekemiyorum. Başka banka KMH eksi hesabından kullandığım 100bin tl yüzünden her gün faiz ödüyorum zarardayım

21 Ekim 2024 09:49 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba Halit İ., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

21 Ekim 2024 11:11

2688655 numaralı talebinizle ilgili işlemlerinizin tamamlandığı tespit edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

21 Ekim 2024 23:07

Benim parama neden blokaj konduğunu, neden acele çözüm getirmediğinizi ve boşuna ekside kalıp faiz ödediğimi, neden onaylaya tıklamama rağmen işlem reddedildiğini açıklayın. Sorun çözüldü diyerek kapanmış sayılmaz

ING Taksitli Destek Hesabı Kapatamıyorlar

Sezer
16 Ağustos 2024 22:56
ING Taksitli Destek Hesabı Kapatamıyorlar

Azad
24 Ocak 2025 11:17
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Kredi Erken Ödeme

Filiz