Egemen sonuçtan hiç memnun değil

IKEA'nın Eksik Teslimat Ve Yavaş Süreç Sorunu

Egemen
16 Ekim 2024 17:16

IKEA web sitesinden aldığım ürünler eksik teslim edildi.

İki ürün satın almıştım ( "Jall çamaşır kurutma askılığı", "Hallbar atık ayırma kutusu") fakat çamaşır kurutma askılığı teslim edilmemesine rağmen teslim edildi olarak görünüyor.

Müşteri hizmetlerini aradım, kayıt açtılar. 2 gün oldu. Sürece dair bir mail bile yok. Kendim aradım tekrar, "kargo firmasından yanıt bekleniyor" dediler.

Daha önce de teslimatla ilgili çok problemler yaşamıştım. Hayatımda IKEA kadar online alışveriş ve teslimat konusunda başarısız bir firma görmedim.

Tabii ki bu gibi durumlar bir süreçtir fakat bu süreç bu kadar yavaş yürümemeli.

Örneğin, A***'da bir ürün alıp sorun yaşadığınızda bazen ürünü geri göndermenize gerek yok, iadenizi yatırdık diyorlar. IKEA ise müşterisine zerre kadar güvenmeyi veya korumayı tercih etmiyor.

Müşterisini bu kadar umursamayan, değer vermeyen bir firmanın Türkiye'de bu kadar büyüyebilmesinin sebebi rakibinin olmaması. Rekabet olmayınca müşteriye de "işine geliyorsa" tavrıyla hizmet veriliyor işte.

Egemen
19 Ekim 2024 15:23

Hiç kimse iletişime geçmiyor aradığımda kargo firmasından cevap bekliyoruz deniyor. Hayatımda böyle bir koordinasyon problemi ve kötü bir hizmet görmedim. Pazartesi hala durum çözülmemiş olursa e-devlet üzerinden hemen Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Nur
20 Aralık 2024 19:32
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Eksik Teslimat, İlgisiz Hizmet: Müşteri Mağduriyetim Giderilmiyor

Cemre
07 Temmuz 19:55

Oyku
28 Kasım 2024 16:03
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
07 Temmuz 2023 15:13