Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Horoz Lojistik Kargomu Kapıma Çıkarmadı!

Horoz Lojistik Kargomu Kapıma Çıkarmadı!
28 Ağustos 2024 13:43

İlk defa Horoz Lojistik firmasıyla muhatap olmak zorunda kaldım ve iyi ki bu yaşıma kadar bunları tanımamışım diye düşündüm. Olay şu: İnternet siparişi olarak satın aldığımız buzdolabı 3-4 gün dağıtım şubede olmasına rağmen dağıtıma çıkarılmadı. Olsun dedik geç olsun temiz olsun ama maalesef temiz de olmadı. Teslimatı yapan kurye arkadaş ürünü 2. Kata çıkarması gerekirken 1. Katta bırakıp bundan sonrası sizde deyip gitti :) Öyle şey olur mu yahu nasıl çıkartacağız dedik? Hadi iyi günler dedi ve gitti ve bizim macera başladı. Bu süreçten sonra maalesef Horoz Lojistik müşteri hizmetleri ile tanışmak durumunda kaldım. İlk telefonu cevaplayan hanımefendinin sesini gürültüden dolayı duyamadığımı söyledim (korna vb. Sesler) kendisi cevap olarak sessiz bir ortamda olduğu, gürültünün kendisinden gelmediğini söyledi (o esnada ne söylendiğini anlayamadığım bir anons sesi duymaya başladım). Bunu söylediğimde de isterseniz kapatın tarzı bir tavırla karşılaştım. Hak verdim. Kapadım tekrar aradım, farklı bir hanımefendi cevapladı telefonu, yine çözüme ulaşamadık çünkü daha sorunumu anlamadan dinlemeden cevap vermeye çalışıyor. Ben de aşırı stres yüklendiğim için sesimi yükselttim (küfür, hakaret asla yok) hanımefendi bu ses tonuyla devam edersem görüşmeyi sonlandıracağını söyledi. Ona da hak verdim ve ses tonumu normale çekip özür diledikten sonra şikayetime devam edecekken, kendisi benden daha çok konuştuğu için tavır değişikliğimin farkına varamadı ve telefonu yüzüme kapattı. Bitti mi? Hayır. Tekrar aradığımda diğerlerine nazaran daha aklı başında bir tavırla karşılandım. Sorunum çözümü için girişim başlattığını söyledi vs. Ama tahmin edileceği üzere hiçbir çözüm yok. Sonra f*** Hanım aradı bizi "Öğleden sonra arayacağız açmazsanız bir daha aramayız" demiş. Daha sonra ilerleyen saatlerde arandım ama konu yine buzdolabı değildi, konu müşteri hizmetlerinin tavrı için özür telefonuydu. Yahu boşverin şimdi tavrı, buzdolabımı getirin dedim yine sonuç yok. Buzdolabı hala apartman boşluğunda bekliyor (fotoyu yükleyeceğim). İade kaydı oluşturduğum için kurye arkadaş buzdolabını yukarı çıkartmadı ama mecburen aşağı indirecek :).

profile profile profile
29 Ağustos 2024 09:01 (Şikayetten 19 saat sonra)
Savaş
Savaş
29 Ağustos 2024 22:17

Eğer üzgün olduğunuz konusunda samimiyseniz bugün teslim aldığınız ürünü satıcıya bir an önce iade edin, yine 5-6 gün bekletmeyin. Çünkü ürünün satıcısı Trendyol, ürün satıcıya ulaşmadan paramı iade etmiyor. O iade gelmeden de yeni bir buzdolabı alma şansım yok. Evde 20 ağustostan beri buzdolabı yok hava sıcaklıkları malum. Gerisi vicdanınıza kalmış

Gülay sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 09:54
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 12:07
Sedat sonucu yetersiz buldu

07 Kasım 2023 14:45
Horoz Lojistik İş Ciddiyetsizliği Ve Sorumsuzluğu
Horoz Lojistik İş Ciddiyetsizliği Ve Sorumsuzluğu
Ozge sonuçtan çok memnun

03 Ekim 2023 14:56
"Hızlı dönüş, kibar iletişim için teşekkür ederim."
Burak sonuçtan memnun

14 Temmuz 2023 13:30