Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutucu Küf İçinde

Hoover Kurutucu Küf İçinde
27 Temmuz 2024 23:20

Hoover kurutucum küflendi, paslandı. Garantisi devam ediyor. Bu arada su akıtma sorunu var. Bunun için 3 kez servisi çağırdım. İlk geldiğinde sorun yok dediler, ikincide her kurutmadan sonra hazneyi boşaltın su fazla dediler ki dolu da değildi, neyse son geldiklerinde makinenin içi su doluyor dediler. Bu arada hep boş yere verilen servis ücretleri. Neden ilk seferde anlaşılmadı acaba! Boşu boşuna sürekli paralar verildi. İçi küf içinde, kıyafetler sarı sarı çıkıyor. Henüz 2 yıl olmadı alalı. Çağrı merkezini en az 5 kez aradım, 1-4 iş günü içerisinde gelecek bekleyin deyip hep baştan savdılar. Bugün 5. gün, kimse gelmedi. Servisin numarasını istedim. Verdikleri numara yanlış! Alay ediliyor resmen.

06 Ağustos 2024 01:25

Hoover kurutucum küflendi, paslandı. Garantisi devam ediyor. Bu arada su akıtma sorunu var. Bunun için 3 kez servisi çağırdım. İlk geldiğinde sorun yok dediler, ikincide her kurutmadan sonra hazneyi boşaltın su fazla dediler ki dolu da değildi, neyse son geldiklerinde makinenin içi su doluyor dediler. Bu arada hep boş yere verilen servis ücretleri. Neden ilk seferde anlaşılmadı acaba! Boşu boşuna sürekli paralar verildi. İçi küf içinde, kıyafetler sarı sarı çıkıyor. Henüz 2 yıl olmadı alalı. Çağrı merkezini en az 5 kez aradım, 1-4 iş günü içerisinde gelecek bekleyin deyip hep baştan savdılar. En son servis bana ulaştı ve markayla derviş işini bırakma aşamasında olduklarını ve gelmeyeceklerini söylediler. Bu arada ben yine markayı arayıp konu hakkında bilgilendirme yaptım. Genel müdürlüğe konu gidecek dediler 6 gün önce ve hala sonuç yok. Bu arada tatil bitmek üzere atandığım için ağustos sonunda farklı şehre gidiyorum. Eylülde garanti bitiyor zaten. Bu arada ürünün aynı zamanda kayışı da çıktı yerinden ve yanıl kokusu geliyor yani şu an garantisi devam eden ürün çöp ve asla kimse yardımcı olmuyor. Bu iş Tüketici Mahkemesi'ne gider. Neredeyse 1 ay oldu makinemi kullanamıyorum. Alerjik bir kızım var tozdan arınmak ne kadar önemli bizim için ama şu mağduriyet inanılmaz. Bu saatten sonra zaten ne servis ücreti be tamir ücreti veririm ürünün tüm sorunlarının tamamen sizin tarafınızdan bir an önce çözülmesi için dönüş bekliyorum

29 Temmuz 2024 09:03 (Şikayetten 1 gün sonra)
30 Temmuz 2024 15:49

Dün aradınız ve gün içerisinde iletişime geçilecek en geç ertesi gün dediniz. Saat 16 ve hala kimse gelmedi. 10 gündür kurutucuyla ilgili servise ulaşmaya çalışıyorum rezalet

29 Ağustos 2024 16:32

Hala şikayet çözülmedi. Garanti kapsamında ürünüm 1 aydır alınmadı. Üstüne üstlük bugün Merve ve diğerlerinin isimlerini hatırlamadığım 3 kişi suratıma kapatarak direk ankete yönlendirdiler. Arzu ve Pelinay hanım dışındaki tüm çalışanlar işlerini bilmeyen kişiler. Yazıklar olsun hoovera. Asla destek değiller 1 ayı geçti oyalanıyorum aman uzak durun daha tövbe asla ürünün arkasında durmuyorlar.

Ömer
16 Şubat 2024 10:36