06 Aralık 2023 17:17

Ürünü 26 Kasım 2023 tarihinde aldım. Birkaç gün sonrasında teslimat yapıldı. 6 Aralık 2023 tarihinde ise kurulum gerçekleşti. Kurulum esnasında makine ilk çalıştırıldığında yüksek ses ile çalışmıştır.

Sanki içerisinde bir şey var mı bir se takılıyormuş gibi. Daha sonra arka vidalar sokulup tekrar takıldı. Sebebi ise çok sıkma muhabbeti oluyormuş o yüzden vidaları kendisi tekrardan sıktı. Fakat ses de değişen hiçbir şey olmadı. Daha sonra üst kapağı açarak ne olduğunu bulmaya çalışıldı. Ve orada takılı kalan plastik bir parça tespit edilip bu parça çıkartıldı. Üst kapak tekrar kapatıldıktan sonra ki düzgün de kapatılmadı neyse ses sorunu aynı şekilde devam etmiştir.
Aldığım gibi bu tip bir sorun ile çıkmak gerçekten çok can sıkıcı ve neden Hoover aldım diye kendimi sorgulatmama sebep oldu.

Değişim talebi oluşturuldu. Bakalım ne zaman değişecek ve değişince ne değişmiş olacak onu da göreceğiz. Müşteri temsilcisi ile konuştuğumda şikayet için telefon ile bir şikayet olmadığını ve numara istediğimde de sitedeki numaralardan bakabilirsin gibi dalga geçer gibi bir cevap aldım.

Eğer Hoover alıyorsanız, öncesinde gerçekten çok daha fazla düşünmelisiniz. Yani şikayet hattı yok mesela. Bir numaradan öğrendiğim (Sitede yazan genel numara. Arçelik numarasıymış sanırım) bilgi ise bunun olmadığı sorunu sadece müşteri Hakem Heyeti ile para iadesi yapabileceğimi söyledi.

Yani kısaca aldıysan sıkıntı varsa yandın. Servis işi çözerse çözer. Çözemezse yandınız. Komik.

06 Aralık 2023 17:35 (Şikayetten 17 dakika sonra)
06 Aralık 2023 17:40

Hahahahah çok iyisiniz ya otomatik mesajı yazmak cevap vermek miymiş 😂

Mürüvvet sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Nem Kokusu

Mürüvvet
14 Ocak 2024 22:09
Ümit sonuçtan memnun değil

Hoover H-DRY 500 Kurutma Makinesi Arızası

Ümit
25 Aralık 2023 11:10
Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Şaban
14 Aralık 2023 02:25