Mürüvvet sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Nem Kokusu

Mürüvvet
14 Ocak 2024 22:09

12 Ekim 2023 tarihinde Isparta Media Markt'tan faturası r** u** adına kayıtlı aldığım Hoover HLEH10A2TCEX-17 10 kg kurutma makinem, ilk çalışmasında çok fazla yanık plastik kokusu yaptı ve çıkardığı su açık süt rengindeydi. Bütün çamaşırlarımda da aynı koku vardı. 'İlk kullanımda böyle şeyler olabilir mi acaba? ' diyerek tolere etmek istedim. İkinci ve sonraki yıkamalarda plastik kokusu hafifleyerek azaldı, ama çamaşırlarımda inanılmaz bir nem kokusu kalıyor. Servisi çağırdığımda bunun normal bir durum olduğu tarafıma iletildi. Makine çalıştığı ve çamaşırları kuruttuğu için bu sorun bir kusur olarak görülmedi. Arıza kaydı bile tutulmadı. Yani anlayacağınız, servis, çamaşırların nem kokmasının normal bir durum olduğuna ikna ederek gitti. Kurutma makinesi almadan önce kaloriferde ve kapı üzerlerinde kuruturdum, inanın en azından biraz yumuşatıcı ya da deterjan kokardı. Şimdi çamaşır makinesinden yumuşatıcı kokarak çıkan çamaşırlarım, kurutmadan nem kokarak çıkıyor. Tazeleme, koku giderme için attığım çamaşırlar hala aynı kokuyla çıkıyor. Servis çağırmak için aradığım Hoover müşteri temsilcisi, koku kapsülü kullanmamı önerdi. Aynı makineyi kullananları araştırdığımda hiç de böyle bir durum olmadığı ve sorunsuz kullandıklarını gördüm. Koku kapsülü kullandım ancak işe yaramadı. Eğer koku kapsülü kullanmak isteseydim, bu makineyi neden aldım ki? Benim çamaşırlarım çamaşır makinesinden yumuşatıcı kokarak çıkıyor. Zaten sıkıntı, aynı koku kurutma makinesinde kayboluyor ve nem kokuyor. İnternetten daha uyguna alabileceğim makineyi, güvenilir olduğunu düşündüğüm Media Markt'tan aldım. Derdimi anlattım, iade ya da değişim talep ettim. Sağ olsunlar ilgilendiler ama servis arıza kaydı tutmadığı için hiçbir şey yapamadılar. Tek bir kişinin uğraşmasıyla hiçbir sonuca ulaşamadık. Gerçekten anladık, Hoover pişmanlıkmış. İnşallah Media Markt değildir. 4 aydır sinir hastası oldum. Sorunumun çözülmesini istiyorum.

15 Ocak 2024 09:44 (Şikayetten 11 saat sonra)

Priyeva

1 ay önce Trendyol üzerinden Hoover marka 10kg kurutma makinesi aldık 4-5 kez kullandık en fazla. Makine hiç kullanılmadığı bir zamanda yanık kokusu vermeye başladı o an fişi çektik ama sonrasında başka prizde denesek te makine şu an çalışmıyor. Yetkililerin ilgilenmesini rica ediyoruz

Hoover Kurutma Makinesi Nem Kokusu

Ünsal sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Plastik Koku Sorunu

Ünsal
13 Nisan 00:34
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
29 Aralık 2024 14:53
Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor!
Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Şaban
14 Aralık 2023 02:25