Halil sonuçtan çok memnun

Hoover Kurutma Makinesi Servis Ve Arıza Sorunu

31 Ocak 2024 21:45
Halil'in Teşekkür Mesajı
“Şikayet sürecinden sonra Hoover Firması ve satın aldığım Carrefour SA firması hızlı bir şekilde değişim işlemi başlattı. 15-20 günde gibi sürede aynı ürünün sıfırı teslim edildi. Teşekkür ediyorum. Mağduriyetim giderildi.”
31 Ocak 2024 16:54

29/12/2023 tarihinde Hoover kurutma makinesi aldım 1 ay geçmeden alttan su akıtmaya başladı servise gönderdim fakat 1 ay serviste kaldı tamir yapılmamış şekilde teslim edildi üstüne makine kapağı çerçevesi kırılmış ve menteşe kısmından hasar almış ve arka kısımdan darbe almış. Bunu söyleyince servis gelip kapağı söktü götürdü kış ayında kullanmak için aldığım makine maalesef ilk aydan sorun çıkarttı. Yetkili servis artık servisi bıraktığını sözleşmesini iptal ettiğini söylüyor Osmaniye ilinde servis yok ben tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda Adana servisine yönlendirme yapılıyor. Arayan soran yok. Muhatap bulamıyorum mağduriyetim giderilmesini istiyorum. Giderilmez ise yasal yollara başvuracağım.

01 Şubat 2024 08:59 (Şikayetten 11 saat sonra)
02 Şubat 2024 22:07
Hoover Kurutma Makinesi Servis Ve Arıza Sorunu

Ne arayan var ne soran... Deprem bölgesindeyiz evimiz düzenimiz yok. Bir de bu parasını alıp müşterisini önemsemeyen firmalarla uğraşıyoruz. Artık yasal yollara başvuracağım.

07 Şubat 2024 21:45

Hala iletişime geçen olmadı. Bu kadar ilgisizlik bu kadar mağduriyet yaşamamıştım yıllardır. Servis kapağı getirmedi. Ortada kaldık bu dakikadan sonra bu markadan bir ürün almak isteyen insanlar iyi düşünsün.

18 Mart 2024 18:31

Yusuf
22 Temmuz 2025 06:01
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Arızası Ve Servisin Kullanıcı Hatası İddiası

Abdullah