14 Aralık 2023 23:372.283

Kapağın iç kısmında toz haznesinin bulunduğu bölgenin cam kenarları tozla doluyor ve nemleniyor. Orayı temizlemek oldukça güç ve her kullanımda o bölgede toz birikmeye devam ediyor. Haznenin üst kısmında da aynı durum söz konusu. Bu sorunun bir çözümü olmalı.

14 Aralık 2023 23:28

Kurutma makinesini alalı bir hafta oldu kurutmasından çok memnunum o yönden bir sorum yok fakat makinenin cam kapağında iç lastik kısmında tozlar birikmeye başladı ve ben o tozları temizleyemiyorum çünkü çok içeride süpürge bile çekmiyor bu nasıl çözülecek yardımcı olur musunuz Bu nasıl çözülür ne yapılması gerek makinen camı mı güzel takılmadı bir cevap bekliyorum

Eki aç
Eki aç
15 Aralık 2023 09:03 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili bizleri bilgilendirmiş olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Hoover Tüketici Hattı

Emine
Benzer Şikayeti Var
21 Şubat 2024 23:55

Maalesef Herkeste aynı sorun var bende 2 hafta önce aldım ilk kullanımdan itibaren aynı şekilde benim makinemdede var üstelik servis buna yapacağımız bir şey yok diyor Hoover müşteri hizmetlerini aradım onlar da çözüm sunmadılar 🤔

29 Kasım 2023 16:415.531

Birkaç gün önce Hoover marka bir çamaşır kurutma makinesi satın aldık. Şimdilik kurutma işlevinde bir sorun yok, ancak k...

Tümünü Gör

Yurdagül
Hoover Tokaç Kırılması Ve Yerinden Çıkması

Hoover TokaçKırılması Ve Yerinden Çıkması

Dilek
Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kurutma Sırasında Su Alıyor!

Hoover KurutmalıÇamaşır Makinesi Kurutma Sırasında Su Alıyor!

Yeşim
Hoover Çamaşır Kurutma Makinesinin Hali!

Hoover ÇamaşırKurutma Makinesinin Hali!

Ceyda
HL C9LG-17 Logo