Ecem sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 12:44

Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi ile aldığımızdan beri sorun yaşamaktayız. Aşırı gürültülü şekilde çalışıp sıkma yaparken sürekli hareket ediyor. İlk geldiklerinde zemin düz değil o yüzden hareket ediyor dediler. Zemini değiştirdik. Anormal düzeyde sesler çıkarmasına rağmen servisi her çağırdığımızda bir geldiklerinde yük çok doluysa ses yapar deyip gidiyorlar. Tekrar gelince de dalga geçer gibi az doluysa ses yapar deyip gidiyorlar ve asla sorun çözülmüyor. Titreşim önleyici ayakları çıkartın o yüzden hareket ediyor dediler. Çıkardık, daha da çok hareket etti. Bu makinenin gürültüsü yüzünden artık açmak dahi istemiyoruz! Çamaşır yıkamak bir eziyet oldu. Çarpmaktan makine dolabım kırıldı. Makinemin yanları ezildi. İade talep edemiyoruz müşteri hizmetlerinden iade olmuyormuş. Gelen serviste bizimle dalga geçiyor. 4 kere servis çağırdık bir daha çağırsak yine siz atamıyorsunuz çamaşır diyecekler. Lütfen artık gerekeni yapın! Bugün içerisinde bir yetkili bana ulaşıp sorunumu dinlemezse daha üst mercilere başvuracağım.

15 Kasım 2024 13:39 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Turgay
Turgay

Makinenin arkasında 4 tane deve dişi gibi vida ve dübel var, makinenin nakliyesi için koymuşlar. Onları sökmeden sakın çalıştırmayın. Sonrasında sorun çözülecektir.

Mahmut
06 Eylül 2024 17:28
Hoover Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar
Gürhan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Servis Kabusu: Hasarlı Ve Çözümsüz Geri Dönen Çamaşır Makinesi

Gürhan