Elifnur sonuçtan memnun değil

Hoover Bulaşık Makinesi Sesli Çalışması

27 Ocak 2024 14:39

Hoover bulaşık makinesi arızası. Hoover bulaşık makinesi aldım ve ilk günden beri ortalama olarak bu şekilde ses çıkarıyor: program bitiyor veya bitmeden makine ötmeye başlıyor. Açtığımda bulaşıkların çoğu zaman yıkanmamış olduğunu görüyorum. Tekrar çalıştırıyorum ve ikinci defa yıkıyorum. Birkaç defa arıza kaydı açtırdım; makine su almıyordu, onun için gelmişlerdi ancak hiçbir şekilde düzen tutmadı bu makine. Aldığıma bin pişman olduğum bir marka, gerçekten yakıştıramadım. Bununla ilgili bilgi verilmesini ve sorunun giderilmesini istiyorum.

27 Ocak 2024 14:53 (Şikayetten 13 dakika sonra)
29 Ocak 2024 11:59

Markadan dönüş sağlandı teşekkür ederim

Dilek

Aynı sorun benim Hoover bulaşık makinesinde de var. Bulaşıkları birinci programda açtığımda yıkıyor gibi yapıyor fakat 20 dakika sonra üç defa uyarı vererek duruyor. Makineyi açtığımda suyu ısıtmamış ve yıkama yapmamış oluyor. Tekrar aynı programı başlattığımda ise yıkıyor. Servisi çağırdığımda, makinenin elektrik voltaj düşüklüğünden yaptığını söyleyip gittiler. Siz bu sorunu nasıl çözdünüz, bilgi verirseniz sevinirim.

Elifnur

Evet maalesef aldığım günden beri böyle

Dilek

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
17 Mart 2025 20:05