Enes sonuçtan memnun

11 Ekim 2024 19:39
Enes'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkürler”

Hepsiburada adlı siteden 8 Ekim tarihinde verdiğim, 11 Ekim Cuma günü elime geçen 4437219705 sipariş numaralı Çalara Ticaret satıcılı Bingo matik çamaşır makinesi deterjanını açtığımda büyük bir hüsrana uğradım. Yıllardır kullandığım deterjanın yapısı ile asla aynı olmayan, içinde tuz ve şeker benzeri maddeler katılmış beyaz bir toz gönderilmiş. Ürün, orijinal ürünle birebir aynı dış ambalaja sahip fakat içindeki ürün sahte, orijinali ile alakası olmayan maddelerden ibaret. Ayrıca orijinal paketi ile olan barkodu da farklı. Barkod numarası resimde mevcut. Ürünü hiç kullanmadım iadesinin sağlanmasını talep ediyorum. Böylece mağduriyetin çözülmesini istiyorum. Hepsiburada gibi köklü bir ticaret sitesinde sahte ürün satılmasını yakıştıramadım, maalesef ki bu olay ilk defa başıma geliyor. Orijinalliğinin sorgulanması gerekiyor.

11 Ekim 2024 19:43 (Şikayetten 3 dakika sonra)

14 Ekim 2024 09:13

Merhaba Enes Bey, Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 474608933 numaralı kayıt oluşturulmuş olup en kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Hepsiburada

Enes
Enes
12 Kasım 2024 12:04

Sorunum çözüldü teşekkürler

Hazannur sonuçtan hiç memnun değil

Hazannur
11 Ekim 2024 18:58
Hepsiburada'dan Sahte Deterjan Şoku

22 Temmuz 2025 22:09
hepsiburadadan-sahte-deterjan-gonderildi-iade-ve-ucret-talebim-karsilanmiyor-1.jpg

15 Ekim 2025 23:14

21 Temmuz 2024 13:09