Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Sınıfta Kaldı, Eksi Hesap Dayatmasından Vazgeçin

21 Haziran 2024 14:56

Ben 5 yıldır Halkbank Kamu Maaş Müşterisiydim. Tayin dolayısıyla doğuya geldim buradaki il VakıfBank'la çalışıyor. Ben beş yıllık süreçte Halkbank'ndan 5-6 tane kredi çektim. Hepsini düzenli ödedim, şu anda taşıt kredim hala ödüyorum. Halkbank'ndan kredi çekmek resmen zulüm. Kredi çekerken: yok efendim üç tane otomatik ödeme, yok fon hesabı, yok kredi kartı, yok açık hesap. Ben kaç kere açık hesabım kapatılması için şubeye gittim, müşteri hizmetlerinden talep oluşturdum. Hep kredim var diye olumsuz dönüş yaptılar. Neymiş kredi taksit tutarım kadar eksi hesap açık tanımlanmalıymış, ya diyelim hesabımda para yok bir ay oradan çektiniz parayı ya sonra, ben diğer bankadan yatırmadığım sürece nasıl olacak. Eksi hesabını kapatırsak faiz oranın yükselir diye tehdit ettiler. Hem geriye dönük bakın bir tane gecikmiş kredi taksitim var mı? Zaten araç rehinli kredi kullanıyoruz. Aksine gününden önce yatırmışım hep. Artık maaş müşteriniz değilim. Eksi açık oldukça ister istemez kullanılıyor, paramın bereketi olmuyor, faiz kazanacaksınız diye yapmayın, zaten kredilerden azalan oranda faiz kullanıyorsunuz. Eksi hesabım beni çok rahatsız ediyor. Eksi hesabımı kapatın. Sizin bankanızdan kurtulmak istiyorum. Hiçbir bankada gere kamu gerek özel kredi çekerken böyle dayatmalar yok. En kısa zamanda dönüş ve çözüm istiyorum... Kredim bittiğinde sizin bankanın ismini bile anmayacağım, tüm hesaplarımı, kredi kartlarımı, yatırım hesaplarımı iptal ettireceğim.

01 Temmuz 2024 17:49

Kullanmadığım hatta kapalı olan eksi hesabımdan faiz alındı buna itiraz ettim ancak banka olumsuz yanıt verdi. Başka harcama bile yapmadım ki hesap kapanacak hesapta bakiye olsun. 15.06.2024 günü toplam 13.000₺ olan eksi hesabımı faiziyle birlikte 13.900₺ olarak yatırdım, hatta kapatılması için şubeye gittim, telefon ile talep oluşturdum, olumsuz dönüş yaptılar. Zaten ne zaman olumlu dönüş yapıyorlar ki buraya yazmak zorunda kalıyoruz. Şikayetvar a ve bankalar birliğine yazınca gereğini yaptılar. Kullanmadığım hatta kapalı olan eksi hesabımdan alınan 417,69 ı iade edip dönüş yapım. Haksız kazanç yapma Halkbank. Hesabı kapattım ne kopartırsak gider ayak kar mı diyorsun? Uzadın Halkbank ama hiç halkın yanında değilsin...

21 Haziran 2024 18:19 (Şikayetten 3 saat sonra)

24 Haziran 2024 11:42

Müşterimize 21.06.2024 tarihinde SMS kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un, Halkbank Kurumsal Dialog’un, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 13:02
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 09:59
Mahmud sonuçtan hiç memnun değil

Mahmud
10 Ağustos 2024 15:07

Halkbank Benden Habersiz Kredi Başvurusu Yapıyor, Hesap Açıyor.

22 Mart 2024 15:59
Murat sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 19:18
Halkbank Kart İstememe Rağmen Zorla Kart Çıkarıp Limit Arttırıyor!
Halkbank Kart İstememe Rağmen Zorla Kart Çıkarıp Limit Arttırıyor!

Halkbank Kategorileri