Nezahat sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Otomatik Ödeme Sorunu Ve Promosyon İptali!

04 Kasım 2024 12:23

01.10.2024 tarihinde Yozgat çekerek devlet hastanesine uzman doktor olarak başladım. Banka çalışanı i*** bey tarafıma promosyonun 10 bin küsur tl ay üzerinden hesaplanıp yatırılacağı ve bunun için otomatik ödeme talimatı vermem gerektiği söylendi. Verdim. Telefon faturası için otomatik ödeme talimatı vermiştim. 1 sonraki ay fatura otomatik yatmadı. Halkbank müşteri hizmetlerini aradım. Böyle sorunlar ile karşılaşılacaksa ödeme daha ilk aydan aksayacaksa Halkbank bunu takip edemeyecekse otomatik ödemeyi iptal edeceğimi söyledim. Ödeme iptal edilmiş ve bana promosyon yatırılmayacağı tarafıma söylendi. Sorunun tarafınızca çözülmesi ve eksiksiz maaş hesap açılış tarihinden itibaren promosyon ücretinin hesaplanıp tarafıma ivedi şekilde yatırılmasını istiyorum. Aksi halde yasal haklarım saklı kalmak kaydı ile yargı yoluna başvuracağımı bu mail ile tarafınıza tebliğ ederim. Nezahat e***

04 Kasım 2024 12:30 (Şikayetten 6 dakika sonra)

04 Kasım 2024 17:25

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

04 Kasım 2024 18:32

Dönen eden olmadı

04 Kasım 2024 18:36

Kısa sürede müşteri mağduriyetimi giderin. Şubelerinizi düzgünce denetleyin bilgili çalışan alin. Çalışanın bilgisizliğini müşteri takip etmesin.

06 Kasım 2024 18:03

Bu sorunuma dönen olmadı promosyon olunca Halkbank tutuştu aramadı

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank'ın Promosyon İadesinde Müşteriye Yetersiz Bilgilendirme Ve Baskı

30 Temmuz 2025 18:26
halkbankin-promosyon-iadesinde-musteriye-yetersiz-bilgilendirme-ve-baski-2.jpg
halkbankin-promosyon-iadesinde-musteriye-yetersiz-bilgilendirme-ve-baski-1.jpg

Halkbank Maaş Promosyonunun Ücretsiz İzin Sonrası Faizli Olarak Geri İstenmesi Ve Resmi Bilgilendirme Eksikliği

12 Ağustos 2025 14:39

26 Aralık 2024 08:29