Oray sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 11:39

Kredi kartımın hesap kesim tarihini Halkbank kendi kafasına göre ayın 1 i son ödeme tarihini de ayın 10 olarak belirlemiş. Ben de ayın hesap kesim tarihini ayın 13 ü olarak belirledim. Ayın 9 unda asgari borcu yatırdığım halde aynı ay içerisinde ayın 13 ünde tekrar hesap kesim yapıldı ve şu an tekrar ödeme yapmam isteniyor. Halkbank daha önce birçok defa yaptığı gibi beni mağdur etmeye doymadı. Bu ay ki hesap kesimi gelecek aya uygulamanız gerekiyordu. İşinizi de size ben mi öğreteceğim?

16 Ekim 2023 09:02 (Şikayetten 21 saat sonra)

Oray
Oray
16 Ekim 2023 09:36

Yardımcı olmadılar her zamanki gibi. Bu saatten sonra ne paramı bankanızda tutarım ne de kredi kartınızı kullanırım

16 Ekim 2023 16:07

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

İsmail
02 Ağustos 2023 13:19
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
31 Ağustos 2023 04:47
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
28 Aralık 2023 13:38
Dr Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Dr Sibel
12 Haziran 2024 11:08