Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank İznim Olmadan Konut Sigortasını Yenilemiş İptalini İstiyorum

17 Temmuz 2024 11:00

Halkbank
21.07.2023'te konut kredisi kullandım. Kullandığım süreçte altın hesabı, döviz hesabı, fon hesabı, bireysel emeklilik iki tane otomatik ödeme hesapta 300 bin TL nakit istediler. Yanında kredi kullanırken DASK, konut sigortası, hayat sigortası yapıldı.
21.07.2024'te sigortası dolan konut ve DASK poliçelerini benim iznim olmadan hesabımdan para çekerek yenilediler.
DASK poliçe numaram: 75075425
Tutar: 1.949,98 TL
Bunun yanında kredili konut sigorta poliçesi numarası: 5728***41/1
Tutar: 10.084,04 TL poliçe düzenlenmiş. Benim iznim ve haberim olmadan hesabımdan parayı almışlar. Denizli Delikliçınar Halkbank şubesine iptal ettirmek için gittiğimde bana kampanyalı kredi kullanmışsınız, iptal edemezsiniz denildi ya da krediyi kapatırsam o zaman iptal olacağı söylendi.
Bu poliçelerin iptal edilmesini istiyorum. Benim çalıştığım sigorta acentesi var, oradan yaptıracağım sigortayı.
Eğer geri dönüş ya da iptali gerçekleşmezse CİMER'e ve Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

17 Temmuz 2024 11:03 (Şikayetten 2 dakika sonra)

17 Temmuz 2024 11:25

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Halil
Halil
17 Temmuz 2024 12:43

Ne arayan var ne soran bir de Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir diye bir de cevap yazmışlar . Halkını çok seviyor Helal olsun Halkbank'nı reklamda boşuna önce halk sonra banka diye halkı iyi aldatıyorlar cebimdeki parayı aldılar habersizce ve iznim olmadan. Bir de hesabım eksiye düştü bir de bunun günlük faizini ödeyeceğim bu para onlara helal etmiyorum. Zehir r olsun burnundan gelsin kimin eli parmağı varsa bu işte

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Sigorta Poliçesi Ve Fiyat Farkı Mağduriyeti

Abdullah
22 Ocak 2025 20:00
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
14 Mayıs 2024 09:49
Halkbank Konut Kredisi Sigorta Yenileme Şikayeti
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2023 16:42

18 Mart 2024 17:41