Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Etsy Mağduriyetim Ve İade Sorunu

07 Ocak 2024 20:13

Etsy'de dükkan açmak için işlemleri gerçekleştiriyorum. Onay için kart bilgilerimi istediler. Gelen kodu girdiğimde 1000 dolar çekim yapıldığını gördüm. Daha sonra Etsy dükkanım banlandı ve kapatıldı. Ancak Etsy'nin kendi sitesinden destek ekibi gibi mail atanlara engel olamaması ve dolayısıyla paramızın çalınması kabul edilemez. Maalesef geri dönüş sağlanmıyor ve bankalar da bu duruma müdahale ederek parayı bloke etmiyorlar. Uluslararası bankacılık kuralları gereği bu tür durumlara müdahale edilip paranın geri alınması mümkünken, bu yapılmıyor.

08 Ocak 2024 09:07 (Şikayetten 12 saat sonra)

08 Ocak 2024 16:29

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Aykut
29 Nisan 2024 19:28

Maaş müşterisi olduğum banka provizyonda olan benim yapmadığım işlemi iptal etmediği için 30000 TL mağdur oldum. Bu bankayı kullanmak zorunda olduğum için zulh duyuyorum. Devlet bankası olup devletinin vatandaşını korumayıp dolandırılan paranın yurt dışına çıkmasına imkan sağladınız tebrikler

Onur
15 Kasım 2023 14:29

Ömer
26 Eylül 2023 22:47

Halkbank Şüpheli İşlemi İptal Etmiyor

İrem
06 Mayıs 2024 18:13
Halkbank Şüpheli İşlemi İptal Etmiyor
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Chargeback Kurallarına Uymuyor

Yunus
13 Ağustos 2024 17:08
Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Kullanamadığım Kart İçin Ücret Alınması Ve Sorunun Çözülememesi

Zerrin