Halkbank Acil Cevap Lütfen

18 Şubat 2024 19:34

Halkbank mobil uygulaması üzerinden 5.000 TL hızlı kredi başvurusu yaptım. Kredi onaylandı ancak krediyi almaya çalıştığımda 'Bu üründen kullandırılmış aktif krediniz bulunuyor.' hatası alıyorum. 'Tamam' dediğimde ise uygulamadan atılıyorum. Acil olarak yardım edilmesini talep ediyorum.

07 Mart 2024 16:46

Halkbank mobil üzerinden acilen kredi çekmek istedim. İstediğim krediyi onayladı fakat görselde olduğu gibi hata vermeye başladı. Ödemelerim gününde zamanında yapılmaktadır. İvedilikle sorunun çözülmesini Rica ediyorum veya banka üzerinden geri dönülmesini istiyorum

Ek
19 Şubat 2024 14:51 (Şikayetten 19 saat sonra)

19 Şubat 2024 15:27

Müşterimize SMS kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Halkbank Mobil Kredi Kullanım Sorunu!

Rıdvan
30 Kasım 2024 03:06
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Onaylanan Krediyi Kullanamıyorum, Acil Nakit İhtiyacım Karşılanmıyor

02 Eylül 2025 17:32