Gaziantep Şirehan Halkbank Şubesi Promosyon Ödemesi

26 Haziran 2023 14:40

Merhaba. Öğretmenim ve Gaziantep'te görev yapıyorum. Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Halkbank'la yaptığı promosyon anlaşması sonucu promosyon ödemelerinin yapıldığı mayıs ayında askerlik görevimi yerine getirdiğim için promosyon ödemem yapılmadı. 5 Haziran'da tekrar göreve başladım ve görev yaptığım okul aracılığıyla maaş aldığım gün yani 15 Haziran 2023 tarihinde bankanın promosyon yatırması için gerekli olan belgeleri bankaya teslim ettim ve oradaki memur bana promosyonun en gev 26 Haziran da yatacağını belirtti. Bugün ise banka personeli promosyonun 3 ay maaş aldıktan sonra bu promosyonun yatacağını belirtti. Banka promosyonu geç yatırmak için elinden geleni yapıyor. Bu bilgilendirme işleminde banka personelinin bizi yanlış bilgilendirdiği için bu sorunları yaşıyoruz.
Yardımcı olmanızı bekliyorum.

26 Haziran 2023 17:35 (Şikayetten 2 saat sonra)

26 Haziran 2023 18:18

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Berkay
23 Haziran 2023 13:29

Onaylamadığım Promosyon Nedeniyle İcralık Oldum Bankadan Çözüm Bekliyorum

15 Mayıs 2025 15:58
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
01 Haziran 2023 16:11
Emine sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2023 19:18

20 Kasım 2023 10:35